Camelia Mitoseru, prima declaratie dupa operatia dificila pe creier.

Camelia Mitoseru a fost dusa la spital in luna februarie din cauza unei tumori cerebrale care a trebuit operata de urgenta. Dupa doua luni, mama lui Mihai Mitoseru a vorbit, pentru prima data, despre operatia pe creier pe care a suferit-o!

Mihai Mitoseru anunta printr-o postarea pe Facebook ca mama lui sufera de o tumoare benigna-meningiom si are mare nevoie de operatie. Despre aceasta tumoare se stie ca cel mai frecvent, meningioamele se gasesc la suprafata creierului sau la nivelul bazei craniului.

Cum se simte Camelia Mitoseru dupa operatia pe creier

La doua luni de la interventie, Camelia Mitoseru a vorbit la Antena Stars pentru prima oara despre cel mai dificil moment prin care a trecut.

Camelia Mitoseru este o fire foarte optimista, iar starea ei de sanatate este foarte buna:

“A fost grea operatia si a durat foarte mult! Multumesc lui Dumnezeu, ma simt excelent! Acum ies singura. Ies in curte cu catelul de doua ori pe zi. Deci ma simt foarte, foarte bine! A stat Mihai o gramada de timp, pe urma am fost iarasi in spital pentru recuperare, bineinteles”.

“Implinesc doua luni de la operatie! O luna a fost foarte grea, intr-adevar, dar ii multumesc lui Dumnezeu ca am trecut peste. Intai a stat Mihai cu mine, dupa aceea a venit fosta nevasta a lui Nae Lazarescu, Elena, si a stat si ea cu mine. Ce sa spun, m-am descurcat foarte bine!”, a spus Camelia Mitoseru pentru Antena Stars.

Citeste si articolul :   Gina Pistol nu a mai rabdat si a marturisit totul fanilor ei: "E groaznic"

“Nu mi-a fost nici teama nu mi-am facut nici griji, dar asta nu inseamna ca dupa ce am fost la domnul profesor Ciurea si de care m-am indragostit, dupa aceea am fost la inca doua spitale asa pentru linistea mea, pentru ca am vrut sa verific. Nu pe domnul profesor, ci pe mine, in primul rand. Luni -a bagat in operatie si nu a avut sange. Bineinteles ca Mihai imediat a pus anunt pe internet, a facut rost si dupa ce nu a mai avut nevoie, a oprit, iar miercuri, 3 februarie, m-a bagat in operatie”

Operatia nu a trecut fara sa lase urme pentru Camelia Mitoseru, aceasta nu mai are par si poarta peruci: “Draga, sunt rasa in cap, port peruca. Deci tot parul ala de care toatalumea intreba daca e al meu sau nu, era al meu”, spune Camelia Mitoseru.

Desi a trecut prin clipe grele, aceasta este plina de optimism si vede partea plina a paharului: “Draga, dar nici nu am suferit dupa el (n.r. par), sa stii. Asa ca totul este in regula!”, a mai spus Camelia Mitoseru.

Autor