Ana Porgras a rabufnit. Care este, de fapt, adevarul despre relatia cu Zanni: “Nu am vrut sa ma vada plangand”

Ana Porgras, una dintre cele mai puternice concurente de la Survivor, a parasit concursul. Aceasta a fost eliminata de la Survivor, iar Zanni este trist din aceasta cauza. Fosta Faimoasa a si-a deschis sufletul si vorbit despre legatura relatia lor.

Ana Porgras si Zanni, in lacrimi la despartire.

Faimoasa a fost eliminata de la Survivor, dupa ce Sebastian si Jador au votat-o. Fosta concurenta de la Survivor a declarat ca regreata ca nu a reusit sa stea mai mult pentru ca avea multe de demonstra. Zanni a izbucnit in lacrimi.

„Am vazut si eu reactia lui, cred ca dupa ce am vazut reactia lui am plans mai mult pentru reactia lui si pentru sentimentele pe care mi le-a transmis. Mi-am luat la revedere de la el cu ochii in lacrimi pentru ca nu am vrut nici eu sa ma vada plangand, i-am spus ca el pentru mine este un campion, e Survivor Romania 2021 si stiu ca va lupta cu toata puterea lui sa castige premiul.”, a spus Faimoasa.

Ana Porgras, declaratii despre relatia cu Zanni

S-a zvonit la un moment dat ca fosta gimnasta si Zanni ar avea mai mult decat o relatie de prietenie, ca ar fi iubiti. Ana Porgras a tinut sa sublinieze ca, intr-adevar, s-a apropiat foarte tare de Zanni, insa nu-i leaga decat o relatie de prietenie la acest moment.

„Avem o relatie de prietenie, ne-am apropiat cumva involuntar. Cred ca nici el si nici eu nu ne-am gandit ca o sa ne apropiem, dar uite ca energiile noastre au functionat in directia asta, nu stiu”, a declarat Ana Porgras.

„Am avut momente in care am vrut sa plec si el imi spunea ca eu nu am cum sa plec. In primele doua saptamani, cand am ajuns, mi se parea imposibil ce se intampla, mi se parea ca am facut ceva rau in viata si am ajuns in jungla. Am fost speriata de tot ce se intampla si faptul ca nu mai vorbeam cu mama in fiecare zi, nu mai aveam acces la nimic”, a adaugat Ana Porgras.

Citeste si articolul :   Albania trimite medici în Italia: Ne-au adoptat si ne-au primit in casa lor atunci cand Albania suferea enorm. Noi nu suntem bogati, dar nu uitam

Zanni a recunoscut ca si-a inceput relatia cu ea inainte de inceperea concursului.

Zanni si Ana Porgras au castigat, duminica, ultima stafeta mixta impreuna, inainte ca gimnasta sa fie nominalizata de Jador si sa plece de la Survivor. Dupa traseu, Zanni i-a declarat lui Daniel Pavel ca are o relatie speciala cu Ana, cu care s-a imprietenit la vizita medicala.

In acelasi timp, pe Youtube pornea un filmulet programat de Zanni pe canalul lui, filmat impreuna cu Ana Porgras, inainte de plecarea la Survivor.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.