10 plante care alunga energia negativa din casa ta

1. Crizantema

Aceasta planta se afla sub tutela constelatiei Balanta. Si asta spune totul – crizantema echilibreaza fluxurile de energie din casa.  Absoarbe consecintele negative ale gandurilor noastre. In plus, crizantema atrage bunastarea pozitiva in casa, amelioreaza tensiunea care atarna in aer din cand in cand si nu permite ca energia negativa sa intre in casa din exterior.

Unde sa o puneti: pe fereastra unde crizantema va primi suficienta lumina. Ideal – in partea de sud a sufrageriei sau a bucatariei. Nu ar trebui sa pastrezi aceasta floare in dormitor.

2. Cactus

Mai mult, cu cat spinii sunt mai lungi, cu atat impactul este mai puternic. Dar cactusul situat in locul potrivit va deveni o floare – aparatorul casei de eventuale agresiuni din exterior, de ochi rai si urari rele. La urma urmei, un cactus are o energie foarte puternica care neutralizeaza orice negativitate.

Unde sa-l puneti: pe fereastra, mai aproape de usa, pe balcon. Nu asezati cactusul in sectiunea sud-vestica a casei.

Publicitate

3. Violete

Violetelor cu flori roz sau rosii li se atribuie proprietatea magica de a imbunatati sanatatea gospodariilor. Si toate violetele au capacitatea de a elibera stresul si de a curata spatiul de energie negativa – o lasa sa treaca prin ele insele, oferind armonie si creativitate in loc de depresie si descurajare. Si aceste flori atrag, de asemenea, bogatia si bunastarea financiara in casa. Exista un lucru: violetelor nu le plac oamenii scandalosi. In casele in care exista deseori certuri, violetele mor.

Citeste si articolul :   Toamna se numara iubirile: 3 semne zodiacale care isi vor intalni sufletul pereche in aceasta toamna

Unde sa le  puneti: locul pentru violete trebuie ales in functie de culoare.  Pentru a atrage bogatia materiala si a proteja impotriva nenorocirilor, este mai bine sa plasati floarea in sud-est. Violetele albe sunt bune in vest, iar cele rosii in sudul casei. Cel mai bine este sa puneti cateva ghivece de violete una langa alta.

4. Primula

Aceasta floare are capacitatea de a neutraliza emotiile negative. Esti intotdeauna mai linistit, mai confortabil langa ea. Primula are proprietati protectoare, protejand casa de  rele, invidie si furie. Floarea genereaza energie pozitiva si curata casa de negativul pe care il aducem cu noi din lumea exterioara. In plus, primula deschide calea fluxului financiar, atragand bunastarea.

Unde sa-o puneti: pe pervaz, unde primula va fi usoara si confortabila.  Are nevoie de soare pentru a-si arata talentele.

5. Tradescantia

Tradescantia are darul de a-si proteja stapanii de barfe, invidii, ochi rai si boli respiratorii.

Unde sa o puneti: Tradescantia se simte bine si isi arata talentele oriunde in casa, chiar si intr-un colt intunecat. Nu este recomandat pentru utilizare in baie.

Citeste si articolul :   7 coloranti naturali de folosit pentru a-ti decora ouale de Paste

6. Eucalipt

Se numeste magnet energetic: acest copac este capabil sa atraga bunastarea financiara, ajuta la restabilirea fortei si la normalizarea somnului. Eucaliptul este o planta protectoare, alunga orice val negativ din casa, nu lasa sa patrunda in interior dorintele rele, ochii rai si invidia.

Unde il puneti: eucaliptului ii va placea un loc luminos, dar protejat de lumina directa a soarelui. Cel mai bun dintre toate – o fereastra de sud sau de sud-vest.

7. Zambila

Aceasta floare combate energia negativa , incepand cu tine si gandurile tale. Zambila are capacitatea de a alunga gandurile rele, se umple de armonie si prietenie. In prezenta sa, oamenii devin mai moi, mai binevoitori, este mai usor sa gasesti raspunsuri la intrebari dificile si sa rezolvi probleme. Zambila alunga, de asemenea, oamenii rai si invidiosi, entitatile rele si chiar face fata cosmarurilor.

Unde sa o puneti: femeilor li se recomanda sa puna zambile in dormitor pentru a ajuta la atragerea iubirii.

8. Cyclamen

Cyclamenul le confera incredere chiar si celor mai timizi oameni. Ajuta la concentrare si pompare a autodisciplinei, alunga anxietatea si indoielile. In plus, ciclamenul este o adevarata fabrica de reciclare negativa. Tot ceea ce este rau in casa, trece prin el insusi si da inapoi sub forma energiei pozitive. Si chiar energia unei persoane care a cazut sub influenta unor vibratii proaste,  se va curata daca stati langa el pentru o vreme.

Citeste si articolul :   Cum ingrijim corect plantele de interior pe timpul iernii

Unde se pune: in sectorul nordic sau nord-estic. Poate fi plasat in dormitor.

9. Begonia

O planta care ajuta sa faca fata problemelor vietii datorita energiei sale puternice. Mai mult, daca puneti mai multe flori una langa alta, atunci efectul lor este imbunatatit. Begonia trezeste veselia, ajuta sa faca fata depresiei, sa clarifice gandurile si sa faca fata stresului.

Unde sa-l puneti: in bucatarie, unde este cald si umed.

10. Busuioc

Nu este doar un condiment parfumat, ci si un antidepresiv pe baza de plante. Busuiocul vindeca atmosfera cu simpla sa prezenta. Impinge influentele negative departe de casa si le atrage pe cele pozitive. Busuiocul atrage, de asemenea, iubirea si pasiunea in casa.

Publicitate

Publicitate

Autor