Horoscop Saptamanal 5-11 Aprilie 2021

In perioada 5-11 aprilie – luna in scadere. Aceasta perioada poate fi dificila. Cel mai probabil, veti simti lipsa de energie si lipsa de dorinta de a face ceva. Ei bine, daca puteti, ramaneti acasa si dedicati acest timp relaxarii.

Horoscop saptamanal 5-11 aprilie 2021 Berbec

Pot exista neintelegeri cu sefii de la locul de munca. Seful va crede ca tu esti de vina pentru toate necazurile. Acasa, dimpotriva, vor domni pacea si linistea mult asteptate. Pentru a intari atmosfera, duceti intreaga familie pentru un weekend in afara orasului.

Horoscop saptamanal 5-11 aprilie 2021 Taur

Nu ai timp sa te relaxezi si sa te odihnesti. Atata munca, atatea planuri si noi realizari! In probleme financiare, fii atent acum: poti fi inselat. Chiar si lucrurile mici sunt inca neplacute. O oferta interesanta poate sosi pe 10 sau 11 aprilie.

Horoscop saptamanal 5-11 aprilie 2021 Gemeni

In aceasta perioada se  pot distruge toate planurile. Luati mai in serios orice sentiment rau, astfel incat sa nu complice lucrurile. Orice calatorie este favorabila, mai ales daca nu priveste locul de munca.

Horoscop saptamanal 5 aprilie – 11 aprilie 2021 Rac

O adevarata idila va domni in familia ta. Bucurati-va de aceasta setare. Acum este recomandabil sa nu faceti achizitii mari, in special pe credit. Este mai bine sa le lasati deoparte pentru o vreme si sa incepeti sa economisiti singuri bani. Pot aparea probleme cu rudele mai in varsta: fii bland.

Horoscop saptamanal 5 aprilie – 11 aprilie 2021 Leu

Chiar si lucrurile marunte te vor enerva saptamana aceasta. Bineinteles, relatiile cu cei dragi pe aceasta baza pot fi suparate. Mai bine sa petreci timp singur pentru a te linisti.

Horoscop saptamanal 5 aprilie pana la 11 aprilie 2021 Fecioara

Problemele de familie vor iesi in prim plan. Cel mai probabil, va trebui sale  acceptati intr-un fel, pentru a nu inrautati situatia. Nu este recomandat sa schimbati radical imaginea. Este mai bine sa va ocupati de starea interna a corpului, sa va inscrieti pentru o examinare de rutina.

Horoscop saptamanal 5-11 aprilie 2021 Balanta

Cheltuieli neprevazute va pot astepta in aceasta perioada. Trateaza-le filozofic. Destul de curand, soarta iti va oferi sansa de a castiga si mai mult.

Citeste si articolul :   Karma dupa anul nasterii, care poate spune multe despre destinul tau

Horoscop saptamanal 5 aprilie – 11 aprilie 2021 Scorpion

O saptamana romantica va asteapta inainte. Intr-o relatie cu un suflet pereche, va aparea o idila. Te vei simti fericit, conflictele vor disparea. Fii pur si simplu pretentios.

Horoscop saptamanal 5 aprilie – 11 aprilie 2021 Sagetator

Un usor soc emotional va poate astepta in prima jumatate a saptamanii. Fii pregatit sa ai nevoie de ajutorul prietenilor tai. Dar dupa aceea poti spera in siguranta la surprize placute de la soarta. Nu uitati sa ii multumiti ei si oamenilor din jurul vostru.

Horoscop saptamanal 5-11 aprilie 2021 Capricorn

In aceasta perioada, puteti cadea sub influenta altcuiva. Nu te lasa pacalit. La locul de munca, barfele si intrigile sunt posibile – nu va pierdeti cumpatul. Fii mai bland cu copiii si mai bland cu persoana iubita.

Horoscop saptamanal 5-11 aprilie 2021 Varsator

Toata atentia ta ar trebui sa fie acum asupra muncii. Fiti persistenti si muncitori pentru a obtine bonusuri morale si materiale. Nu este recomandat sa mutati si sa rearanjati mobilierul in aceste zile. Dar curatarea obisnuita si analiza lucrurilor vechi nu vor strica.

Citeste si articolul :   Horoscop 8-14 februarie 2021. Saptamana excelenta pentru trei zodii

Horoscop saptamanal 5-11 aprilie 2021 Pesti

Toate puterile tale vor merge acum pentru a-i sustine pe cei dragi. Dar nici tu nu poti ramane departe. Perioada este buna pentru plimbari pe indelete, reflectii si bonusuri placute pentru tine.

Publicitate

Publicitate

Autor