Mama Geta a spus clar ca o vrea nora: „Eu ma numesc viitoarea soacra”

Mama Geta, femeia care le-a dat viata fratilor Culita si Iancu, a fost invitata intr-o emisiune TV unde a venit insotita de fiica sa.

Mama vedetelor a avut ocazia sa stea de vorba cu Bianca Comanici, fosta concurenta si castigatoare de la Puterea Dragostei. Mama lui Iancu s-a aratat foarte incatata sa o cunoasca si a avut numai cuvinte de lauda la adresa ei.

De asemenea, mama Geta a spus ca o vrea pe Bianca de nora pentru Iancu si crede ca cei doi se potrivesc foarte bine.

„Eu ma numesc viitoarea soacra a lui Bibi. Sa vedem cum facem cu zestrea, de pe acum sa ne gandim. Chiar imi doresc din suflet sa am asa o nora. As vrea sa o duc si acum acasa’, a declarat mama Geta la Wowbiz.

Publicitate

Bianca Comanici si Iancu Sterp au participat la Puterea Dragostei. Se zvoneste ca cei doi ar fi avut o relatie de scurta durata.

Totodata, Bianca Comanici a fost si ea fericita sa o cunoasca pe mama Geta si chiar i-a adus flori. Castigatoarea Puterea Dragostei a marturisit ca mai tine legatura cu Iancu si a avut doar cuvinte de lauda la adresa lui.

Citeste si articolul :   Culita Sterp si Daniela Iliescu au devenit parinti. Prima reactie a proaspatului tatic

„Mai rar baieti asa ca Iancu. Nu scoti de la el nimic. Intr-adevar, nu jigneste pe nimeni. Mie mi-a placut mult de el pentru ca intotdeauna a stiut sa respecte’, a declarat Bianca Comanici.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.