Horoscop saptamanal 29 martie – 4 aprilie 2021

Sfaturile expertilor va vor ajuta sa incheiati luna martie si sa incepeti aprilie cu o nota favorabila.

Martie se incheie saptamana aceasta si este inlocuita de a doua si cea mai importanta luna a primaverii si a intregului an. Evenimentele astrologice negative nu sunt asteptate la orizont, asa ca necazurile ne vor ocoli.

Berbec

Berbecul, ca majoritatea celorlalte semne, va avea de ales – sa se dedice iubirii sau faptelor. Pentru toti cei care sunt in cautarea unui suflet pereche si a unei relatii serioase. La locul de munca si in afaceri, puteti lua decizii importante, puteti testa terenul pentru noi realizari. Astrologii cred ca acum este momentul perfect pentru achizitii de valoare ridicata si o schimbare de peisaj.

Taur

Taurul ar trebui sa-si aminteasca ca unii oameni ne enerveaza fara niciun motiv.  In perioada 29 martie – 4 aprilie, Taurul nu trebuie sa-si piarda vigilenta. Evenimentele se pot inlocui reciproc cu mare viteza, deci trebuie sa va concentrati pe cel mai important lucru. Acesti oameni trebuie sa fie atenti la excese. Trebuie sa te lupti cu obiceiurile proaste .

Publicitate

Gemenii

Gemenii ar trebui sa stabileasca armonie la domiciliu inainte de inceputul lunii aprilie. Merita sa ne amintim ca,  cooperarea va fi principala conditie pentru succesul in munca si afaceri. Sarcinile gospodariei ar trebui facute cu rudele si cu sufletele pereche, iar la locul de munca, sa actioneze colectiv. Este necesar sa oferim asistenta celor care au nevoie de ea. Universul va da Gemenilor mult noroc in viitor pentru acest lucru. De asemenea, norocul va urma oamenii increzatori ai acestui semn. Indoiala este in regula, dar nu trebuie sa renunti la ea.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 5-11 iulie 2021

Rac

Racii trebuie sa se pregateasca pentru succes in urmatoarele sapte zile. Saptamana aceasta va fi un moment de cautare globala pentru o noua motivatie, inspiratie si corectare a greselilor din trecut. Luminile nocturne vor ajuta Racii sa extinda limitele a ceea ce este posibil – isi vor creste intuitia, vor da mai multa putere si energie. Oamenii din acest semn vor gasi ceea ce au visat atat de mult timp.

Leu

Este posibil ca saptamana aceasta stelele si planetele sa-i prezinte Leului o alegere importanta. Cea mai buna cale de iesire din situatie este sa-ti asculti inima. Nu trebuie sa va bazati pe sfaturile celorlalti, deoarece acestia nu pot simti situatia asa cum este ea . Saptamana va incepe cu o nota favorabila si se va incheia cu ea. Acesta este un moment bun pentru a fi activ.

Fecioara

La inceputul saptamanii, Fecioarele ar putea simti ca lucrurile se strica. In viitor, orice obstacole nu vor mai afecta Fecioara distructiv. Increderea lor va ramane de neclintit. Stelele isi vor spori creativitatea, asa ca profesia creativa va avea mult noroc. In dragoste, incepe o perioada favorabila pentru reconciliere, cautarea compromisurilor.

Balanta

Astrologii le  sfatuiesc pe Balante sa se miste mai mult saptamana aceasta. Mai mult, vorbim nu numai despre miscari fizice si calatorii, care vor avea un efect foarte benefic asupra energiei lor. Este vorba despre initiativa in afaceri si la locul de munca. Acum este momentul perfect pentru o schimbare de directie, pasi decisivi si indrazneti. Balantelor nu ar trebui sa li se permita pierderea motivatiei. Pentru a face acest lucru, ar trebui sa comunice mai mult cu persoane placute si optimiste.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile.

Scorpionul

Scorpionii ar trebui sa-si aminteasca despre necesitatea de a elimina rapid influentele negative . Acum nu mai poti fi inconjurat de evenimente neplacute si de oameni pentru o lunga perioada de timp. Acest lucru este plin de pierderea norocului. Remediul pentru probleme este distractia si odihna in timp util. Astrologii cred ca influenta Scorpionilor asupra celorlalti va fi, dimpotriva, benefica. Este mai bine sa dedici sfarsitul saptamanii singuratatii, schimbarii peisajului si cumparaturilor. Nu este nevoie sa impartasiti planurile dvs. pentru viitor cu persoanele din afara. Comentariile lor nu vor fi cele mai placute.

Sagetator

Astrologii ii sfatuiesc pe Sagetatori sa evite obraznicia in relatiile cu ceilalti. Este important sa arati respect pentru toti cei care vin pe parcurs. Acest lucru ii va ajuta sa evite problemele, sa combata lenea si apatia. Nu trebuie sa uitam de odihna.

Capricornul

In aceasta saptamana, Capricornii au parte de  schimbari importante de viata pe care le asteapta de foarte mult timp. De exemplu, vor putea gasi un nou hobby, un loc de munca. Un mare noroc ii asteapta pe frontul iubirii. Capricornii singuri vor putea sa gaseasca un suflet pereche, sa se indragosteasca profund si sa provoace reciprocitate intr-o persoana. Nu trebuie doar sa luati decizii pripite – este mai bine sa verificati mai intai compatibilitatea , deoarece dragostea  uneori ne tulbura mintea. Oricine este deja casatorit sau are o relatie este mai bine sa ramana impreuna mai mult timp.

Citeste si articolul :   Horoscop 29 mai, cu Neti Sandu.Bat clopote de nunta pentru o zodie

Varsator

Varsatorii nu ar trebui sa uite niciodata de relaxare. Odihna are un efect benefic asupra energiei , mai ales dupa munca activa. Cumparaturile ar trebui sa fie intrerupte pentru moment, deoarece vor aduce mai multe griji decat beneficii. Intr-o relatie, Varsatorul trebuie sa lupte impotriva impetuozitatii, geloziei si lacomiei. Trebuie sa petreci mai mult timp liber cu persoana iubita. Munca in acest caz poate astepta. Stelele il vor ajuta pe Varsator sa dezvolte idei noi si sa isi puna in aplicare planurile. Aceasta este o saptamana foarte stralucitoare si dinamica.

Pesti

Pestii ar trebui sa fie atenti la persoanele cu energie slaba. Saptamana aceasta va domni suprem, dar nu ar trebui sa luati decizii pripite, mai ales in afaceri si la locul de munca. Luni si marti, Pestii pot experimenta schimbari bruste de dispozitie care ii vor tulbura. Odihna la timp va ajuta la netezirea colturilor ascutite. Ar trebui acordata o mare importanta pastrarii reputatiei dvs. Nu actionati egoist fata de colegi si prieteni.

Publicitate

Publicitate

Autor