Elena Merisoreanu, in lacrimi dupa ce Cornelia Catanga a decedat: “I-am spus: ‘chemati, mai, salvarea, nu mai luati prostii!’.”

Din cauza coronavurului, indragita interpreta de muzica lautareasca , Cornelia Catnga, s-a stins din viata la numai 63 de ani.

Aceasta veste i-a luat prin surprindere si pe menbrii familiei, care se pare ca nu stau foarte bine cu banii momentan. De aceea, Elena Merisoreanu, care a aflat cumplita veste in aceasta dimineata, impreuna cu alti artisti, s-ar putea sa ii ajute pe plan financiar.

Elena Merisoreanu a vorbit despre relatia pe care o avea cu Cornelia Catanga, acestea erau foarte bune prietene de multa vreme. Artista a povestit ca o cunostea pe Cornelia inca din copilarie, mama sa avand griga de copiii sai. Prietenia dintre cele doua a fost foarte stransa, mai ales in ultima perioada.

Ea a mai spus ca stia de “raceala” pe care o are Cornelia Catanga si ca se trateaza acasa.

Publicitate

“Cand am vorbit cu ea, acum trei saptamani, barbatu’ sau plecase la farmacie sa ia pastile. I-am spus: ‘chemati, mai, salvarea, nu mai luati prostii!’. ‘Nu, nu, ca sunt racita, imi curge nasul, ma dor oasele’, mi-a zis. Daca se ducea la spital, nu patea nimic”, a declarat Elena Merisoreanu.

Citeste si articolul :   Coronavirus Romania, sambata, 20 iunie 2020. Anuntul oficial al autoritatilor

Familia cantaretei este devastata, trece prin momente cumplite, iar toata lumea stie ca treceau printr-o perioada mai dificila cu banii, de aceea Elena Merisoreanu isi doreste sa stranga ceva bani de la prieteni pentru a ajuta familia.

“Trebuie sa facem cheta si sa il ajutam, ca si ea a fost de fiecare data alaturi de noi. Va dati seama, saraca de ea?! De unde sa aiba bani?! Nu e drept, dupa atatia ani de munca, sa nu aiba si ea un ajutor de la stat? Am vorbit la Etno, unde sunt solistii de folclor, sa facem bine, sa strangem niste bani, ca sa ajutam. La inmormantare nu o merg, e strict, si va dati seama ca am si eu o varsta.”, a mai spus Elena Merisoreanu.

Publicitate

Publicitate

Autor