Cornelia Catanga, cel mai mare regret. Ce voia de la fiul ei

Dupa infectarea cu coronavirus, Cornelia Catanga a murit la doar 63 de ani. Iubita cantareata de muzica lautareasca s-a stins din viata fara sa isi indeplineasca dorinta care are legatura cu fiul sau, Alexandru.

Se pare ca regretata cantareata a vorbit despre acest subiect cu putin timp in urma, spunand ca si-ar dori sa isi vada baiatul la casa lui.

Dupa ce Alexandru s-a despartit de partenera lui cu care avusese o relatie de aproximativ 2 ani, artista visa ca fiul ei sa ajunga cat mai repede in fata altarului. Din nefericire, Cornelia Catanga nu a apucat sa vada acest vis implinit.

„Alexandru nu mai este impreuna cu fata cu care era de un an si opt luni, si cu care trebuia sa se casatoreasca. Ea nu a vrut sa isi asume rolul de sotie in Romania. A vrut sa il ia pe Alexandru in America mai devreme.

Publicitate

Au zis ca pleaca dupa Revelion, apoi ea a zis ca nu mai poate sa stea. El nu mai vrea sa vorbeasca cu ea, a blocat-o peste tot. Ea l-a mai cautat dupa Anul Nou”, spunea Cornelia Catanga intr-o emisiune cu putin timp in urma.

Desi artista isi dorea o fata atunci cand era insarcinata, aceasta avea o relatie speciala cu baiatul ei.

Motivul principal pentru care regretata cantareata are un singur copil este ca avea probleme de sanatate, suferea de retinopatie pigmentara. Nu a ascuns niciodata problemele medicale, ba din contra, aceastea au ambitionat-o sa devina mama.

„Eu mi-am dorit foarte mult sa am o fata, imi doream cu orice pret o fata. Cand eram insarcinata si m-am dus la ecograf, domnul doctor de la la Spitalul Polizu mi-a spus ca eu port in pantec o fata. Medicul a vrut ca eu sa fiu linistita inainte de nastere.

Eu am nascut prin cezariana pe la ora 14, iar pe la 17 cand m-am trezit din anestezie a venit Padureanu cu Alex in brate. I-am zis «Pleaca cu asta de aici! Ce ai facut cu fata mea, mi-ai schimbat copilul». Eu am crezut ca Padureanu mi-a schimbat copilul in maternitate.

Medicii mi-au zis ca e fata, dar el a venit cu un baiat. Dupa acest episod, asistenta sefa a venit si mi-a spus adevarul. Ei m-au mintit pentru ca eu sa nu ies din starea de confort”, mai spunea Cornelia Catanga.

Autor