6 semne zodiacale imposibil de dominat. Sunt prea independente si incapatanate

Printre toate semnele zodiacului, unele sunt pur si simplu imposibil de imblanzit. Sunt fie prea incapatanate, fie prea independente. Prin urmare, nu va pierdeti timpul si nervii in incercari care nu duc la nici un rezultat- in orice caz, veti fi dezamagiti. Verifica daca esti unul dintre aceste sase semne?

1. Varsator

Varsatorul este semnul care la inceput pur si simplu se va razvrati si apoi se va preface ca nu se simte bine in speranta ca va fi lasat singur. Varsatorul nu vrea sa fie tinut intr-o “cusca”, oricat de luxoasa ar fi. Si daca cineva incearca sa-i prinda, sa-i domine sau sa ii tina sub papuc, va fi cea mai mare greseala a lor.

2. Balanta

Farmecul si sociabilitatea Balantei pot fi inselatoare. Uneori par ca vor sa fie prinsi si imblanziti, dar aceasta este o iluzie absoluta. Oamenii cu acest semn sunt suficient de inteligenti si perspicace, deoarece Balanta considera incercarile de imblanzire ca o alta capcana de viata comuna, in care nu au nici cea mai mica dorinta de a cadea. Ati prefera sa imblanziti un tigru decat acest semn.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 noiembrie 2021. Balanta are o crestere financiara

3. Scorpion

Vrei sa risti? Trebuie sa stii ca trasaturile de caracter ale unui Scorpion tipic il fac o persoana complet incontrolabila. In primul rand, uraste tot ceea ce il limiteaza si incercarea de a-l domina este, de asemenea, un fel de limitare. In al doilea rand, Scorpionul stie sa se joace cu mintea ta, asa ca nu te poti apropia niciodata prea mult de el, chiar daca uneori te lasa sa crezi asta. Deci, daca va ganditi sa imblanziti acest semn, uitati de aceasta idee. Nu o sa se intample.

4. Berbec

Berbecul nu se preteaza domesticirii din pura incapatanare. El trebuie sa aiba intotdeauna dreptate si iubeste sa castige. Prin urmare, nu poate fi vorba de nicio imblanzire, deoarece pentru Berbec aceasta este un fel de pierdere si predare a pozitiilor lor in mila altei persoane. Nici macar nu incercati. Berbecul va transforma orice incercare de a-l prinde intr-o competitie in care, desigur, va castiga o victorie .

Citeste si articolul :   Aceste trei sunt cele mai periculoase semne zodiacale! Esti pe lista?

5. Sagetator

Ati prefera sa imblanzi un ghepard decat Sagetatorul: adica nu puteti imblanzi ceea ce nu puteti prinde. Daca doar un Sagetator ar putea sta linistit timp de cinci minute, atunci ati avea sansa sa aruncati plasele, dar cinci minute sunt prea lungi pentru o persoana care este in miscare constanta si dezvolta o activitate viguroasa. Sagetatorul este incontrolabil.

6. Gemeni

Pe de o parte, Gemenilor le place ideea de a se lasa dominati… timp de 30 de secunde si apoi se schimba drastic. Acest semn se plictiseste foarte repede, astfel incat sa poata fi prins si asezat langa tine pentru o lunga perioada de timp. In plus, Gemenii sunt foarte vicleni si ingeniosi. Aceasta inseamna ca, daca incercati sa imblanziti Gemenii, acest inselator insidios va va pacali atat de mult, incat dupa un timp veti descoperi ca el este cel care v-a dominat in acest proces.

 

Autor