Puya si-a cumparat o casa din chirpici, intr-un sat aproape pustiu. Cum arata locuinta

Celebrul Puya a plecat pentru o vreme din cartierul Salajan si s-a mutat intr-o vila cu piscina, la marginea Bucurestiului.  Satul de viata la vila a cumparat o casa la tara.

Puya si-a cumparat o casa batraneasca

„Nevasta mea e din Deva si nu intelege de ce tin neaparat sa stau in acelasi cartier. De ce? Eu zic, mai in gluma mai in serios, ca sunt la mine in sat. Am avut o casa la Cernica, am fost cel mai bogat de la tara, ca sa zic asa, in asa numitele zone rezidentiale. Cand m-am intors in cartier, am pupat si bordurile. Si ce crezi? Salajanul are gazon mai tare ca orice curte de vila, gratis!!! Vin unii, il tund, il uda, il replanteaza. Ce rost are sa te chinui?”, a declarat Puya potrivit pentru protv.ro.

Piya, sotia lui, Melinda si cele trei fiice locuiesc tot in Salajan, dar au si aceasta casa la tara.

„Casa este din lut si asa o sa ramana. Vreau sa le arat orasenilor si taranilor veniti pe la oras ca nu tot ce este vechi este si prost si ce e nou e bun. Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre astea traditionale, un pic aranjate, te tin 100 de ani si costa foarte putin in comparatie cu noutatile in materie de constructii. Vreau sa demonstrez ca nu e musai sa te bagi dator 30 de ani ca sa-ti iei 40 mp in Bucuresti. Poti sa stai linistit la tara intr-o casa de maxim 25.000 de euro, cu cat spatiu vrei. Am facut-o din mandrie nationala, daca vrei”, a spus Puya.

Autor