Cristina Cioran, insarcinata la 43 de ani: “Am avut mari emotii”

Cristina Cioran a anuntat ca urmeza sa devina mama. Actrita, in varsta de 43 de ani, a izbucnit in lacrimi cand a dat vestea cea mare.

“Am avut mari emotii, mai ales ca multe fete pierd sarcinile in ziua de astazi. Iubitul meu credea ca se va intampla foarte repede, eu eram mai sceptica, la 43 de ani. Sunt insarcinata in 3 luni, imi cer scuze celor carora nu am putut sa le spun. Asa sunt primele luni, analize, e greu. El s-a bucurat foarte tare, nu stiam cum sa ii spun. Mi-am luat un test, eram la munca, i-am dat o poza si a inceput sa urle, sa spuna tuturor.

Este o sarcina dorita, am vrut sa facem si copil. Ma simt extraordinar, abia ce am aflat rezultatul testelor, saptamana trecuta. Abia astept, viata mea va fi si mai frumoasa, dar stiu ca va fi greu. Mi-a fost rau in aceste luni. Mamei nu ii venea sa creada, ea sta la Constanta. Sora mea are un baietel, este in Anglia. Mama mereu ma intreba cand ii fac un nepotel. Sora mea nu se oprea din tipat cand i-am zis. Am intrat in trimestrul doi, ar trebui sa nasc in septembrie.

In prima luna mancam mult si s-a si vazut. Pofte aveam si inainte si nu eram gravida. Mi-a fost indicat si fac si un tratament cu hormoni. (…) Abia astept sa fim colegi, sa ne vedem aici la Vorbeste Lumea saptamana de saptamana”, a declarat Cristina Cioran la PRO TV.

Cine e tatal copilului Cristinei Cioran.

Cristina Cioran si iubitul ei, pe nume Alex Dobrescu, vor deveni parinti in luna septembrie a acestui an. Ei sunt impreuna de sapte luni, insa, isi doreau foarte mult sa devina parinti. Alex Dobrescu este un om de afaceri din Capitala, ce detine o firma de haine.

Citeste si articolul :   Andreea Balan spune adevarul despre relatia ei cu George Burcea: "Eu m-as impaca cu George, dar mi-a spus ca...

Cum s-au cunoscut Alex Dobrescu si Cristina Cioran

„Mi-am deschis sufletul si in momentul ala… Ne-am cunoscut la o petrecere, langa Bucuresti, cand eram deja singura. Poate ca nu era finalizat total. Nu m-am ascuns nicio secunda cu aceasta relatie, din momentul in care ea a inceput. Poate ca nu ne-am fi despartit total, daca nu era el. Acum sunt foarte fericita. Nu aveam foarte multe lucruri in comun, dar acum incep usor, usor sa se dezvolte. Locuim impreuna de cand ne-am cunoscut. Cand ne-am cunoscut amandoi iesisem dintr-o relatie si a fost un moment in care ne-am completat” a spus Cristina Cioran.

De asemenea, vedeta a anuntat ca va reveni pe micul ecran, dar nu a dat prea multe detalii.

Autor