Anca Turcasiu, anunt neasteptat la un an de la divort. A tinut sa se afle chiar de la ea

Anca Turcasiu a divortat anul trecut de medicul Cristian Georgescu, dupa 22 de ani de casnicie. Potrivit informatiilor, motivul principal al divortului au fost banii.

In luna iulie 2020, vedeta facea anuntul chiar pe reteaua de socializare:

”Am divortat! Am divortat de barbatul pe care l am ales sa mi fie sprijin! Suflet pereche! In bratele caruia am crezut ca voi imbatrani! Dar viata iti ofera lectii de invatat!

Ne nastem sa primim lectii! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsa ca sunt iubita de Dumnezeu si de voi si astept de acum inainte liniste, echilibru, iubire, pace si armonie! Stiu ca cineva acolo sus ma iubeste si voi avea parte de tot binele Pamantului!

Publicitate

Nu asteptati nimic de la mine! Nu voi raspunde nimanui! Viata mea personala nu va fi expusa niciodata! Raman demna, optimista si sigura ca voi redeveni fericita si iubita !

Sunt aici pe Pamant ca sa ofer iubire, bucurie si voi face asta pana la sfarsit! Multumesc anticipat presei pentru liniste! Va multumesc celor care mi ati fost alaturi in aceasta perioada grea din viata mea! Va multumesc mult! Fara voi n as fi putut!”, a postat Anca pe contul Facebook.

Anca Turcasiu dupa aproape un an de la divort

Dupa o perioada in care a preferat sa stea departe de viata publica, artista a revent in forta cu o piesa inspirata chiar din viata ei.

Citeste si articolul :   Oana Zavoranu, prima declaratie dupa ce Pepe a anuntat ca se desparte de Raluca: "Doamne, sa nu se mai..."

Anca Turcasiu a lansat pe 18 martie 2021 o melodie intitulata „Vreau sa dau reset!”

Inainte de lansarea melodiei, artista a postat si un mesaj pe contul sau de Facebook, alaturi de cateva imagini realizate la malul marii. Anca Turcasiu a implinit 50 de ani, dar arata senzational.

“A fost o zi puternica. Importanta. Am lansat un videoclip. O piesa. Dupa multi ani. Am simti ca e momentul oportun. Am primit ajutor de la oameni dragi,carora le multumesc mult pentru implicare!

De maine incep promovarea. Suntem impreuna la “Vorbeste lumea”. Pro TV. Ora 11 55. Va astept sa fim impreuna in aceasta poveste frumoasa despre a te ridica! Despre a merge mai departe! Despre a zbura! Va astept!”

 

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.