Mirela Vaida, detalii cutremuratoare: “Pentru cei care cred ca este o farsa, le doresc sa nu traiasca ceea ce am trait eu.”

Mirela Vaida a trecut prin momente groaznice la Acces Direct. Vedeta a fost tinta unui atac. O femeie dezbracata a intrat in platoul emisiunii si a aruncat cu un pietroi imens.  Prezentatoarea a reusit sa se fereasca. Incidentul s-a petrecut in direct.

Prezentatoarea emisiunii Acces Direct a dat detalii pe retelele de socializare .

“Vreau sa va multumesc pentru toate cuvintele de incurajare pe care le-am primit. Am ajuns la munte pentru ca era pregatit un weekend cu familie la munte. Sigur ca sunt inca in stare de soc, presupun ca se cunoaste si faptul ca am plans tot drumul. Pentru cei care cred ca este o farsa, le doresc sa nu traiasca, cu mana pe suflet, ceea ce am trait eu astazi. Pentru ca mi-am vazut moartea cu ochii. Mai multe detalii cred ca o sa am luni de la politie si cred ca luni o sa fiu in stare sa va povestesc si ce s-a intamplat.”

Citeste si articolul :   Mirela Vaida, din nou in pericol. Adriana Bahmuteanu a facut totul public

“Da, este adevarat, pare incredibil, dar usa aceea laterala de la intrarea in platou nu este pazita. Este o usa de serviciu pe care ies colegii afara, unde parcam noi masinile, intr-adevar poate intra oricine. Mai multe va spun luni si va multumesc din suflet, weekend frumos!”, a spus Mirela Vaida.

Mai multe detalii vor fi dezvaluite in emisiunea de luni.

“Mai multe detalii o sa am luni de la Politie si cred ca luni o sa fiu un pic in stare sa va si povestesc ce s-a intamplat. Da, este adevarat, pare incredibil, dar usa aceea laterala nu este pazita. Este o usa de serviciu, pe care ies colegii la tigara, unde parcam noi masinile. Da, pe acolo poate intra oricine. Mai multe va spun luni”, a mai spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida, momente cumplite

“Sunt in stare de soc. Fac eforturi mari sa raman calma, desi imi tremura vocea si n-as vrea sa cedez in direct. Da, am fost atacata fix in momentul cand am intrat in platou. Dupa cum vedeti ne-a fost spart platoul. Avea un pietroi destul de mare si de greu care trebuia sa fie in capul meu. Nu stim cine este doamna. A intrat pe o usa laturalnica”, a declarat Mirela Vaida.

Citeste si articolul :   Pepe si-a dus fetitele la munte, dar nu alaturi de Raluca

“M-am interesat si colegii mei nu spun sa fi avut vreun subiect vreodata legat de aceasta doamna. Era dezbracata complet. Au imobilizat-o colegii mei. Au acoperit-o cu o patura, cu o prelata, o draperie, nu stiu ce au gasit aici. Am chemat politia si eu am luat un calciu. Mi-au dat colegii mai multe sa pot cat de cat sa ma calmez pentru ca sunt in soc”, a mai spus prezentatoarea cu lacrimi in ochi.

“Primesc foarte multe amenintari inclusiv pe Facebook si pe Youtube de la o doamna care se intituleaza Magdalena Serban si care imi spune vei plati toata viata pentru ce mi-ai facut la Acces Direct, ca din cauza ta fac puscarie. Dupa 16 ani o sa ies si o sa te omor. Magdalena Serban este criminala de la metrou care este in puscarie si imi este teama ca ea chiar ma ameninta, asa ca voi lua lucrurile mai in serios”, a mai spus vedeta.

Autor