Horoscop saptamanal 22 – 28 Martie 2021

In perioada 22-27 martie – luna in crestere. Acum este un moment minunat pentru orice fel de eforturi, in special cele legate de munca creativa si cautarea de noi surse de venit.

28 martie – luna plina. O atentie sporita si precautie sunt necesare in locuri aglomerate. Abtineti-va de la stres fizic si emotional .

Horoscop saptamanal 22 martie – 28 martie 2021 Berbec

In aceasta saptamana, Berbecul se va concentra pe relatiile cu colegii, cu conducerea .  Este recomandabil sa abandonati initiativele in acele probleme care nu se afla in aria de competenta. Acest lucru se aplica atat vietii profesionale, cat si vietii personale. Deveniti un observator extern pentru o vreme.

Horoscop saptamanal 22 – 28 martie 2021 Taur

Horoscopul  il sfatuieste pe Taur sa acorde atentie propriei sanatati. Eliminati activitatea fizica, indepartati-va de tot ceea ce supara si incalca confortul mental. Cele mai mici abateri de la modul obisnuit de viata va vor afecta negativ bunastarea. Oamenii din familie vor oferi ajutor si sprijin psihologic in toate eforturile.

Horoscop saptamanal 22 – 28 martie 2021 Gemeni

Pentru cei nascuti sub semnul Gemenilor, principalele evenimente din aceasta saptamana se vor desfasura la locul de munca. Vi se acorda libertatea deplina de actiune in orice, indiferent de ceea ce faeti. . Incearca sa folosesti acest dar cu intelepciune. Nu doriti prea mult si luati in considerare interesul celor din jur.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 iulie 2021. Gemenii vor primi o promovare

Horoscop saptamanal 22 – 28 martie 2021 Rac

Nu sunt de asteptat schimbari mari, dar ceea ce se va intampla in aceste zile te va face sa te gandesti la asta. Motivul va fi recunoasterea neasteptata a unei persoane dragi sau actul unui copil. In aceasta perioada, este bine sa te gandesti daca esti prea purtat de propriile interese si daca ai uitat de cei dragi.

Horoscop saptamanal 22 – 28 martie 2021 Leu

O perioada creativa este asteptata pe toate planurile. Te vei scalda literalmente in dragostea celor dragi, iubiti, prieteni si prietene. Si toate acestea va vor ajuta sa faceti fata cu succes sarcinilor dificile care vor trebui rezolvate la locul de munca. Vedetele promit fetelor tinere o cunostinta romantica.

Horoscop saptamanal 22 – 28 martie 2021 Fecioara

Va fi multa energie si, pentru a va simti intr-o forma excelenta, trebuie folosita pentru scopul propus. Ar fi frumos sa ne ocupam de problemele familiale care au fost amanate pana la vremuri mai bune. Si femeile libere au o sansa mare sa-si piarda in cele din urma si irevocabil libertatea.

Citeste si articolul :   Horoscop 1-7 iunie. Luna Plina intoarce roata pentru 3 zodii. Se rescriu destine

Horoscop saptamanal 22 – 28 martie 2021 Balanta

Incearca sa traiesti  aici si acum. Nu planificati nimic pentru aceasta saptamana, deoarece planurile se pot schimba frecvent din motive independente de vointa dvs. Exista multe calatorii inainte atat pentru chestiuni personale, cat si de serviciu. Nu uitati sa va odihniti! Rasfatati-va cu tratamente spa si o noua coafura.

Horoscop saptamanal 22 – 28 martie 2021 Scorpion

Succesul in toate sferele vietii depinde acum in mare masura de activitatea dvs. Deci, ia masuri! Nu va fie frica sa gresiti si sa pierdeti . Respectati principiul ca incercarea nu este tortura. Un moment minunat pentru a te arata in toata gloria – atat la serviciu, cat si in dragoste. Simtiti-va liber sa fiti deschis cu privire la sentimentele voastre.

Horoscop saptamanal 22 martie – 28 martie 2021 Sagetator

Nu faceti planuri de lucru grandioase, pastrati o distanta sigura in relatiile cu cei dragi si prieteni. Cel mai bine este sa ai grija de tine, de sanatatea ta fizica si mentala in acest moment.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 20 martie 2022. Vesti amestecate pentru zodii.

Horoscop saptamanal 22 martie – 28 martie 2021 Capricorn

Motto-ul saptamanii urmatoare este „Riscul este o cauza nobila”. Veti avea mari sanse de succes in orice va ganditi. Se asteapta schimbari mari care vor afecta finantele, dragostea si prietenia. Adevarat, va trebui sa va reconsiderati cateva dintre convingerile si prioritatile de valoare.

Horoscop saptamanal 22 – 28 martie 2021 Varsator

Probabil vei fi chinuit de indoieli. Cariera si succesul social vor fi pe o parte a scalei, iar dragostea si bunastarea familiei vor fi pe de alta parte. . In luarea deciziilor, mizeaza pe ceea ce iti cere inima.

Horoscop saptamanal 22 – 28 martie 2021 Pesti

O perioada buna pentru eforturi de succes, in special in sfera profesionala si financiara. Cu toate acestea, pentru toate acestea, trebuie sa deveniti timonier, bazandu-va doar pe voi insiva. Folositi ajutorul extern in cazuri extreme si luati-l numai de la cei dragi.

Autor