EXCLUSIV: Horoscop aprilie 2021 pentru toate semnele zodiacale

Aprilie 2021 va incepe cu conjunctia lui Jupiter cu Pluto in zodia Capricornului. O astfel de situatie va aduce o rezolvare favorabila a situatiilor dificile, o imbunatatire a relatiilor dintre oameni si vindecarea afectiunilor.

In conjunctia lui Jupiter si Pluton in zodia Capricornului din 4-5 aprilie, cel mai probabil, Jupiter va prelua pozitia de lider. Nu numai datorita dimensiunii sale impresionante, ci si datorita atitudinii pozitive a Sagetatorului, in fata caruia nici un semn zodiacal precum Scorpionul nu poate rezista.

Horoscop pentru Berbec pentru aprilie 2021
(21 martie – 19 aprilie)

Horoscopul prezice ca Berbecul va cadea sub influenta lui Jupiter in aprilie. O pozitie similara a planetelor va alimenta natura aprinsa a Berbecului. Din acest motiv, primul semn al zodiacului in aceasta perioada nu va cunoaste descurajarea. In lumea pe care Berbecul o va crea pentru el in aprilie, soarele va straluci puternic cer!

Publicitate

Avertisment Berbec

Horoscopul pentru luna aprilie prezice un rezultat favorabil al evenimentelor din viata profesionala si personala. In aceasta perioada, semnul se poate baza pe sprijinul astrelor.

In prima jumatate a lunii aprilie, afacerea ta va merge strict in sus. Datorita caldurii care il va coplesi pe Berbec in primele doua saptamani, in jurul lor se vor forma cercuri de oameni cu aceeasi idee. Mai tarziu, unul dintre ei poate deveni prietenul tau.

Cu toate acestea, acest lucru nu va continua intotdeauna, deoarece deja in a doua jumatate a lunii, vor aparea schimbari serioase printre astre. Consecintele acestor schimbari vor fi cu siguranta resimtite de reprezentantii primului semn al cercului zodiacal.

Influenta planetei Pluto va fi exprimata prin faptul ca la un moment dat Berbecul se va satura de intalnirea cu prietenii si de activitatile in aer liber. Vor dori sa petreaca serile singuri acasa. Poate ca singurul lucru despre care Berbecul ar trebui sa fie precaut in 2021 este lipsa de oportunitati de a fi singur cu gandurile.

♉ Horoscop Taur pentru aprilie 2021
(20 aprilie – 20 mai)

Aprilie marcheaza in mod traditional o perioada de acumulare de energie in viata Taurului. Domnia lor va incepe spre sfarsitul lunii. Aprilie pentru Taur inseamna o tranzitie de la ipostaza unui semn zodiacal obisnuit la un conducator cu drepturi depline.

Avertisment Taur

Horoscopul din luna aprilie prezice ca Taurul va avea perspective bune in domeniul profesional. Cu toate acestea, este mai bine sa amanati afacerile personale si livrarea proiectelor de lucru in a doua jumatate a lunii. Conjunctia lui Jupiter cu Pluto va condimenta viata Taurului in prima jumatate a lunii aprilie cu tot felul de circumstante favorabile.

Pluto sumbru va face ajustari. Acestea vor afecta bunastarea celui de-al doilea semn al zodiacului. Va fi posibil sa se evite problemele de sanatate prin ingrijirea corpului si a sanatatii mintale.

♊ Horoscop Gemeni pentru aprilie 2021
(21 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt expusi riscului de epuizare in luna aprilie, dar nu din cauza lucrarilor monotone sau a relatiilor epuizante. Vinovatul acestei afectiuni va fi al treilea semn al zodiacului insusi. In aprilie, va avea multe sanse pe care nu va dori sa le rateze.

Avertisment Gemeni

Astrele prezic o multime de noi cunostinte si proiecte pentru Gemeni in aprilie. Horoscopul acestei luni pentru Gemeni prezice o perioada activa plina de evenimente luminoase. Cu toate acestea, li se recomanda sa fie mai selectivi pentru a evita epuizarea. Nu tot ce straluceste e aur. Nu toate intreprinderile dvs. din aceasta luna vor duce la succes.

♋ Horoscop Rac pentru aprilie 2021
(22 iunie – 22 iulie)

Luna aprilie pentru Rac va fi bogata in emotii. Dar nu vor fi intotdeauna sentimente placute. Racii au o atitudine mai subtila decat alte semne ale cercului zodiacal. Pozitia astrelor ii afecteaza mai puternic decat alte semne ale zodiacului.

In felul lor, vor supravietui lunii aprilie, care va incepe cu conjunctia lui Jupiter cu Pluto in Capricorn. Aceasta pozitie a planetelor va afecta viata celui de-al patrulea semn al zodiacului intr-un mod ambiguu. Pe de o parte, Racul va avea o luna plina de evenimente, pe de alta parte, nu toate vor fi placute.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 16 mai 2020. Surpriza la inceput de weekend pentru 2 zodii

Avertisment pentru Rac

Aprilie pentru Rac aduce oceane intregi de emotii. Confruntarile furtunoase, usile trantind, vasele sparte sunt atribute ale celei de-a doua luni de primavara pentru Rac. Vestea buna este ca nu va dura mult. Dupa 5 aprilie, pasiunile vor disparea. Unirea contrastanta a generosului extrovertit Jupiter cu nesociabilul Pluto tacut va recupera pe deplin viata semnului. Afacerea ta va merge in sus, starea ta de spirit se va imbunatati, linistea si ordinea vor reveni la viata.

Horoscopul pentru aceasta perioada prezice ca nu toti Racii vor experimenta pe deplin influenta astrelor. Este putin probabil ca persoanele in varsta si mai ales barbatii ocupati sa fie expusi unor izbucniri emotionale. Frumoasa jumatate a umanitatii si, desigur, copiii ar trebui sa fie ingrijorati.

♌ Horoscop Leu pentru aprilie 2021
(23 iulie – 22 august)

Luna aprilie pentru Leu va avea loc sub auspiciile valorilor regandite. Jupiter va face al patrulea semn al zodiei sa mediteze in viitor. Mai exact, despre versiunea acestuia care il va bucura pe Leu. Astrele insista: este timpul sa va concentrati asupra a ceea ce vreti cu adevarat. Jupiter va asigura succesul in oricare dintre eforturile dvs., dar acest lucru nu inseamna ca va fi intotdeauna asa. Mergeti inainte sa fie prea tarziu!

Insa Pluto, impreuna cu care va fi Jupiter la inceputul lunii aprilie, dimpotriva, il va determina pe Leu sa-si analizeze trecutul. In aceasta perioada, al cincilea semn al zodiacului ar trebui sa fie cat se poate de onest, nu numai cu astrele, ci si cu el insusi. Se vor intampla multe in aprilie, care vor avea un impact asupra restului anului.

Avertisment pentru Leu

Horoscopul din aprilie 2020 pentru Leu prezice doua perioade: prima jumatate a lunii calma si a doua, care necesita utilizarea dexteritatii si a calmului. Intr-o astfel de situatie, ar fi corect sa apelam la resursele interne de energie.

Cu toate acestea, pana pe 15, Leul poate dormi linistit. Problemele de munca si neintelegerile din familie pot avea loc dupa acea data. Leul nu ar trebui sa intre in panica! Acolo unde convingerea nu functioneaza, ei isi pot folosi oricand formidabilul SARM sau chiar coltii.

♍ Fecioara Horoscop aprilie 2021
(23 august – 22 septembrie)

Judecand dupa horoscop, aprilie 2021 va fi o luna ambigua pentru Fecioara. La inceput, conjunctia lui Jupiter cu Pluto in Capricorn isi va aduce contributia la viata celui de-al saselea semn al zodiacului. Inceputurile arhaice ale celei mai mari planete din sistemul solar vor afecta Fecioara in felul lor la inceputul lunii. Astrele sfatuiesc al saselea semn al zodiacului sa nu mearga la extreme si ssi mentina calmul.

Un avertisment pentru Fecioara

La inceputul lunii, Fecioara va deveni mai suspecta decat de obicei. Jupiter va incepe sa-si dicteze temeliile, iar influenta lui Pluto va creste starile negative ale Fecioarei. Cel mai bun lucru pe care il puteti face in aceasta situatie este sa nu intrati in panica. Uita-te la problemele care apar dintr-un punct de vedere filosofic si vei reusi.

Horoscopul din aprilie recomanda Fecioarei sa slabeasca fraiele si sa rezolve problemele pe masura ce apar: situatia nu poate fi corectata doar de nervi. Singura arma sigura impotriva necazurilor este mintea rece si prudenta. Merita sa ne amintim ca cel mai intunecat timp este inainte de zori. Deja din 15 aprilie, viata Fecioarei se va imbunatati, iar in perioada 21-22 aprilie, astronomii prezic ploi stelare. Pune-ti o dorinta, Fecioara!

♎ Horoscop pentru Balanta pentru aprilie 2021
(23 septembrie – 23 octombrie)

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 11 februarie 2021. Sagetatorul trebuie sa acorde atentie lucrurilor mici

Luna aprilie va fi o luna controversata pentru Balanta. Imbinarea lui Jupiter cu Pluto va avea ca rezultat lupte cu cineva mai puternic sau doar mai in varsta. Dar acest lucru nu va dura mult, deoarece dupa 5 aprilie, conjunctia lui Jupiter cu Pluto va aduce si lucruri bune.

Avertisment pentru Balanta

Horoscopul avertizeaza: luna aprilie pentru Balanta va deveni o luna nu numai contradictorie, ci si dinamica. Prima jumatate va verifica puterea celui de-al saptelea semn al cercului zodiacal. Certurile si neintelegerile vor avea loc pana pe 15. Cu toate acestea, aveti sansa sa va confruntati nu numai cu problemele iminente, ci sa le evitati!

Horoscopul acestei luni prezice ca un sentiment innascut de armonie va ajuta Balanta sa depaseasca dunga intunecata. Nu lasa circumstantele sa te stapaneasca. In loc sa faceti totul singur, delegati responsabilitatile de munca. Astrele spun ca a doua jumatate a lunii aprilie va avea loc intr-o atmosfera de armonie si asistenta reciproca.

♏ Horoscop Scorpion pentru aprilie 2021
(24 octombrie – 22 noiembrie)

Pentru Scorpioni, aprilie 2020 va incepe cu o confruntare. Vor fi voci ridicate si vase sparte. Luna aceasta de primavara va fi momentul ca Scorpionii sa puna punctul pe I, indiferent de cost. O astfel de predictie poate speria multe semne ale zodiacului, dar nu si Scorpionii. O minte sobra ii va ajuta sa iasa victoriosi in aproape orice situatie, iar cel de-al optulea semn va stoca emotiile cu pasiuni pentru treburile intime.

Avertisment Scorpion

Jupiter va incerca sa suprime personalitatea Scorpionului in prima jumatate a lunii. Al optulea semn al zodiacului se va simti ca o mica roata dintata intr-un sistem mare. Motivatia si inspiratia vor cadea. O dispozitie decadenta poate afecta negativ si sanatatea Scorpionului. Pentru a evita racelile, inarmati-va cu ceai fierbinte de lamaie. Dar rabdarea va ajuta la depasirea problemelor care asteapta in aceasta perioada.

Horoscopul aminteste: situatia se va imbunatati in a doua jumatate a lunii. Vointa de a actiona se va intoarce in sectia lui Pluto de indata ce influenta lui Jupiter incepe sa scada. Horoscopul lunii aprilie pentru Scorpion indica perspective bune deja in 20 ale lunii.

♐ Horoscop pentru Sagetator pentru aprilie 2021
(23 noiembrie – 21 decembrie)

Sagetatorul se va intalni cu a doua luna de primavara complet inarmat. Al noualea semn zodiacal va fi pregatit pentru orice. Natura sa de foc il va proteja in orice situatie. Aceasta va continua pana in a doua jumatate a lunii. Dar deja din 14 aprilie, Sagetatorul va simti o lipsa de forta si o motivatie redusa. Familia si persoanele apropiate vor ajuta la iesirea din aceasta stare.

Avertisment Sagetator

In ciuda inceperii reusite a lunii, in a doua jumatate, norocul se va indeparta de al noualea semn al zodiacului. Astrele prezic probleme financiare pentru centaur, luand decizii eronate si chiar discordie in familie. Intr-o astfel de situatie, veti gasi intelepciunea si raspunsurile la intrebarile care apar in voi insiva.

Horoscopul il sfatuieste pe Sagetator sa se abtina de la toate problemele. Petreceti mai mult timp cu familia. Iesi in natura. Fii singur cu gandurile tale. In astfel de conditii, Sagetatorul va gasi cheia tuturor problemelor care vor avea loc in a doua jumatate a lunii aprilie.

♑ Horoscop Capricorn pentru aprilie 2021
(22 decembrie – 20 ianuarie)

Luna aprilie va fi o luna fructuoasa pentru Capricorni. Prima jumatate a acesteia pentru al zecelea semn al zodiacului va avea loc sub auspiciile conjunctiei lui Jupiter si Pluto. Generosul Jupiter hraneste zgarcitul Capricorn cu optimism si prietenie. Lucrurile vor merge in sus, linistea si intelegerea vor veni in familie. Capricornii vor trebui sa guste si din amaraciune in a doua jumatate a lunii aprilie, dar pana la sfarsitul lunii totul in viata Capricornului va reveni la normal.

Avertisment pentru Capricorn

Horoscopul din aprilie prezice o perioada inegala pentru Capricorni. Daca prima jumatate a lunii este plina de evenimente favorabile, atunci din ziua a 14-a, lucrurile vor incepe sa scada. Eforturile depuse nu vor da efectul dorit. Proiectele lansate nu vor avea succes la fel de planificat. La un moment dat, te hotarasti sa renunti. Astrele sfatuiesc Capricornul sa lase deoparte fatalismul si sa priveasca in viitor fara teama.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 13 iunie 2022. Dorintele Varsatorului se indeplinesc

Astrele avertizeaza: in aceeasi perioada, familia va necesita mai multa atentie. La un moment dat, Capricornul nu va fi la carma. Aceasta situatie il va confunda mai intai, apoi il va scufunda intr-o dispozitie decadenta. Horoscopul din aprilie face apel la al zecelea semn al zodiacului sa nu dispere, deoarece deja pe 22 viata lui va reveni la cursul sau obisnuit.

♒ Horoscop Varsator pentru aprilie 2021
(21 ianuarie – 18 februarie)

Horoscopul din aprilie pentru Varsator prezice un inceput minunat. Penultimul semn zodiacal va fi plin de idei. Toate proiectele sale si chiar eforturile personale vor da rezultate bune. Inspirati de succes, Varsatorii vor uita complet de odihna. Realizarea de sine si realizarile in domeniul profesional vor iesi pe primul loc. Scopul este laudabil. Cu toate acestea, astrele avertizeaza: Varsatorul risca sa fie complet singur. Mentineti un echilibru intre munca si viata!

Avertisment pentru Varsator

Pana pe 15 aprilie, Varsatorii pot conta pe sprijinul astrelor. Oricare dintre angajamentele lor va gasi sprijin si intelegerela ceilalti. In a doua jumatate a lunii, cand se va termina influenta lui Jupiter, Varsatorul va trebui sa faca fata neintelegerii dintre colegi si prieteni. Cu toate acestea, acest lucru nu se va intampla numai din cauza pozitiei planetelor. Adevaratul motiv este ca Varsatorul nu ar trebui sa se bazeze pe aprobarea altora. Nu va fie frica sa deveniti o oaie neagra. Poate ca lucrurile pe care mediul dvs. imediat nu le pot aprecia vor avea succes cu un public larg.

♊ Horoscop pentru Pesti pentru aprilie 2021
(19 februarie – 20 martie)

Aprilie va fi o luna foarte dinamica pentru Pesti. Horoscopul prezice probleme de sanatate sezoniere pentru ultimul semn zodiacal in prima jumatate a lunii. Acest lucru poate fi evitat ascultand vocea ratiunii. Pentru a face acest lucru, este suficient sa va familiarizati cu prognoza meteo pentru maine. Lasa restul la astre.

Aprilie este o luna controversata. Cel putin din acest motiv, Pestii ar trebui sa inceteze sa mai viseze cu privire la tinuturile calde si sa inceapa sa se imbrace pentru vreme. Pentru a spune simplu: nu incercati sa fugiti de probleme sau sa va inselati. Treceti la treaba si vedeti-o pana la capat.

Avertisment pentru Pesti

Horoscopul prezice o crestere emotionala in Pesti in prima jumatate a lunii aprilie. Zambetul tau atrage oameni noi catre tine. Armonia domneste in familie, o perioada rodnica la locul de munca. La un moment dat, Pestii vor dori sa impartaseasca armonia interioara cu cei care au nevoie de ea. Calatorii frecvente si comunicare constanta va asteapta. Poate ca cineva din trecut se va intoarce in viata ta. Intr-o zi, nu vei mai fi suficient pentru toti cei care vor sa mearga la film cu tine sau sa bea cafea. In acest caz, ar fi mai corect sa incetinim si sa ne asezam acasa in compania serii si o ceasca de ceai.

Horoscopul din aprilie prezice o perioada de succes in viata publica pentru Pesti. O multime de calatorii si intalniri cu oameni foarte diferiti ii asteapta.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.