Doliu in Romania! A decedat cunoscutul bucatar Adrian Pop. S-a deschis dosar penal

Doliu in Romania! Adrian Pop, cunoscutul bucatar chef,  a decedat la spital, marti seara, dupa ce a fost adus in coma, cu lovituri multiple, in urma unei petreceri care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute. La evenimentul respectiv au participat si mai multi politisti, desi astfel de adunari au fost interzise in pandemie.

Cercetarile in dosarul penal deschis in acest caz sunt continuate. Oamenii legii vor sa afle daca ar fi fost sterse anumite secvente din inregistrarile camerelor de supraveghere de acolo.

Pe de alta parte, agentii care au fost la chef in plina pandemie sunt cercetati de superiori.

IPJ Cluj: “La data de 7 martie a.c., in jurul orei 02.40, politistii Sectiei 2 Politie Rurala Apahida au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul ca in apropierea unui local public situat pe strada Libertatii, in localitatea Apahida, a fost gasita o persoana in stare de inconstienta. Echipajul deplasat la fata locului a identificat un barbat in varsta de 51 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, care a fost preluat de echipajul medical si transportat la o unitate de specialitate.

In urma primelor verificari efectuate de politisti si a informatiilor preliminare, exista date potrivit carora barbatul de 51 de ani ar fi participat la un eveniment privat derulat in interiorul respectivului local public, unde ar fi consumat bauturi alcoolice, la un moment dat fiind observat de participanti parasind incaperea. Cercetarile sunt continuate in cadrul unui dosar penal intocmit pentru savarsirea infractiunii de vatamare corporala, sub coordonarea procurorului de caz. In vederea continuarii cercetarilor, au fost ridicate imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe cladire”

Potrivit informatiilor, bucatarul, din cauza consumului excesiv de alcool, a cazut si s-ar fi lovit grav, dar si ca ar fi fost batut de un alt petrecaret.

Unul dintre colegii de breasla a spus ca totul ar fi plecat de la un joc de skandenberg, intre victima si o ruda a sarbatoritului.

Anuntul trist a fost facut de unul dintre prietenii lui Adrian Pop.

“Ramas bun, coleg drag, odihneste-te in pace!

Citeste si articolul :   Streinu Cercel a rabufnit: “Cand ma uit la televizor ma apuca groaza!”

Adi ramane in amintirea noastra ca un coleg exemplar, mentor si antrenor pentru generatii intregi de profesionisti si un invingator pe terenul competitiilor culinare. Nu te vom uita niciodata!

Colegii din ANBCT”, a scris Laurentiu Mata, pe pagina de Facebook.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.