Ramona Badescu a facut publice primele imagini cu tatal copilului

Ramona Badescu este o femie implinita. La 52 de ani, actrita se poate lauda cu o cariera frumoasa, un baietel superb si un logodnic extraordinar. Dupa atatia ani, in sfarsit, a decis sa spuna cine cine este tatal copilului si cu ce se ocupa.

Ramona a dezvaluit in emisiunea lui Cristi Brancu cine este barbatul care o face fericita. Acesta este bancher si se numeste Fabio Cali.

„Se numeste Fabio Cali. Sunt norocoasa ca logodnicul meu iubeste diamantele. Sunt multi barbati carora nu le plac bijuteriile’, a spus actrita.

Publicitate

Artista traieste o frumoasa poveste de iubire cu Fabio care are 53 de ani. Cei doi au impreuna un baietel, Ignazio, care va implini un an si jumatate.

Cum arata Fabio Cali.

Ramona Badescu a dezvaluit cateva lucruri despre barbatul de langa ea.

„Este Sagetator ca si mine, ne leaga foarte multe lucruri, avem multe in comun. Este unic, este omul care nu numai ca m-a cucerit, dar continua in fiecare zi sa ma cucereasca. Focul nostru este vesnic si cat mai aprins. Mai are momente in care mai palpaie, insa apoi izbucneste iarasi. Poate acesta este si secretul unei legaturi care sa dureze mult timp, mai ales ca ne-am gasit la o varsta matura.

Am stiut ca ne-am vrut, stim ca ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodata. Cu atat mai mult cu cat ne leaga iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos si minunat al vietii noastre’, a mai spus actrita.

Citeste si articolul :   Ilan Laufer, mesaj disperat dupa ce sotia sa a ajuns de urgenta la spital: "Totul s-a petrecut foarte repede"

Ce spunea actrita despre barbatul care o face fericita?

Sunteti curiosi, nu? Lucrurile intime raman private si sunt foarte geloasa si egoista, le traiesc pentru mine! Pot sa spun ca l-am asteptat o viata intreaga pe iubitul meu si pe tatal copilului meu, dar este singurul barbat care putea sa fie tatal copilului meu! Este exact ce mi-am dorit, suntem fericiti impreuna si ne traim acest moment atat de minunat cu discretie si cu eleganta, pentru ca este al nostru personal, nu este un moment legat de meseriile noastre.

Faptul de a putea alege sa iti traiesti viata fara sa ti-o expui cred ca este un atu! Cu siguranta, la momentul potrivit, o sa puteti afla mai multe. Sotul meu nu face parte din lumea showbizului si este normal, din respect fata de el, sa nu-l implic in meseria mea. Intr-o lume atat de expoziva si atat de plina, noi am ales. Chiar daca am renuntat la foarte multe aparitii TV si la foarte multe interviuri, am facut-o din respectul pe care i-l port fiului meu si pentru ca am considerat atat de emotionant acest moment, incat am lasat totul deoparte.

Citeste si articolul :   Catalin Botezatu, din nou la spital in Turcia

Dar in acelasi timp vreau sa le multumesc tuturor celor carora mi-au fost alaturi si s-au interesat de mine! Cat de curand ma voi reintoarce la faniii mei”, a declarat vedeta pentru click.ro.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.