Vremea se strica in Romania. Avertismentul meteorologilor

Vremea se strica in Romania! Dupa o zi frumoasa, de miercuri temperaturile scad si apar precipitatii, predominant lapovita si ninsoare, spun meteorologii.

In cursul zilei de marti, temperaturile vor fi apropiate de normalul termic al perioadei. Maximele se vor incadra intre 3 si 12 grade, iar minimele vor fi cuprinse, in general, intre -6 si 2 grade. Cele mai mari valori se vor atinge in vestul Olteniei.

Cerul va fi variabil in cursul zilei, precipitatiile fiind doar izolate. In cursul serii, in sud-vestul si sudul tarii innorarile se vor accentua treptat si local vor fi precipitatii mixte. De asemenea, vantul va avea usoare intensificari.

Miercuri

Meteorologii anunta ca vremea se schima. Astfel, potrivit meteorologilor ANM, vremea va fi in general inchisa si va deveni mai rece decat normalul termic al perioadei, in cea mai mare parte a tarii.

Publicitate

Publicitate

Vremea se strica in Romania

Astfel, in sudul, centrul si estul teritoriului innorarile vor fi persistente, iar precipitatiile – predominant ninsori si lapovita – se vor semnala pe arii extinse. In celelalte zone cerul va fi partial noros. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari izolate in sudul si in estul tarii.

Citeste si articolul :   Vin ninsorile! Vremea se schimba radical. Anuntul meteorologilor

Temperaturile maxime se vor incadra intre 1 si 8 grade, iar cele minime in general intre -8 si 0 grade. Pe arii restranse va fi ceata.

In Capitala, miercuri, vremea va fi inchisa si rece si se vor semnala precipitatii mai ales sub forma de lapovita si ninsoare. Vantul va sufla in general moderat. Temperatura maxima va fi de 2…4 grade, iar cea minima se va situa in jurul valorii de -1 grad.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.