Mama Laurei Stoica, marturisiri emotionante la 15 ani de la disparitia artistei: “Asa a vrut Dumnezeu”

Pe 9 martie s-au implinit 15 ani de cand Laura Stoica ne-a parasit si a lasat in urma foarte multe lacrimi, durere si tristete. Mama regretatei artiste a dezvaluit cum a aflat ca fiica ei si-a gasit sfarsitul intr-un groaznic accidentul rutier.

Laura Stoica a fost una dintre cele mai iubite artiste din Romania! Vestea ca a pierit a cazut ca un traznet pentru toti fanii, dar si pentru familia sa! Artista s-a stins din viata pe data de 9 martie 2006, intr-un groaznic accident, langa Sinesti.

Acum, dupa 15 ani de la moartea Laurei Stoica, mama sa, Elena Stoica, isi aminteste perfect cum a aflat ca fiica ei si-a gasit sfarsitul. Cu lacrimi in ochi, femeia a declarat ca a fost sunata de numeroase persoane in seara neagra si o intrebau ce face Laura, fara sa ii spuna nimic altceva.

Cea care a anuntat-o ca Laura a decedat, a fost chiar nora ei, stabilita in Anglia:

„Au fost cateva persoane care m-au sunat, intrebandu-ma ce fac si ce face Laura. Nestiind nimic le spuneam ca e bine. Chiar una dintre persoane era o prietena din Bucuresti cu care trebuia sa se intalneasca Laura in seara aia. Cand a vazut ca nu stiu nimic imi spunea ca o suna si ca nu raspunde. Eu ii ziceam ca e la spectacol, sa o sune mai tarziu. Daca aflati ceva imi spuneti si mie, mi-a spus ea.

Publicitate

Pana cand m-a sunat si sora mea, nu mi-a spus nimic. M-au sunat copiii din Anglia, nora mea. M-a intrebat daca e adevarat si am spus ce sa fie adevarat. Iar atunci am aflat. Mi-aduc aminte de multe ori, sunt triste. Dar asa a vrut Dumnezeu.”, a spus mama Laurei Stoica pentru Antena Stars.

Mama Laurei Stoica, dezvaluiri dureroase la 15 ani de la decesul artistei

Elena Stoica a marturisit ca a existat o perioada destul de lunga in care s-a intrebat cum s-a simtit fiica ei in ultimele clipe de viata, dar dupa ce a flat de la specialisti ca nu a apucat sa isi dea seama de tragedie, din cauza impactului rapid care a avut loc, si-a gasit linistea.

„Stiu ca a fost o perioada cand inca ma mai intrebam cum s-a intamplat. Ce a simtit ea, pentru ca era o fire foarte sensibila. Si am aflat ulterior ca nu a apucat sa isi dea seama de tragedie si ca s-a sfarsit repede. Asa a vrut Dumnezeu sa isi gaseasca perechea potrivita, de a simti bucuria ca va fi mama. Ma tot intreba mereu ca ea nu simte nimic, ca nu are niciun simptom. Discutam pe tema asta si bineinteles ca ne bucuram ca o sa fie frumos, dar daca Dumnezeu a vrut sa se termine totul atunci…”, a marturisit mama Laurei Stoica.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.