Gina Pistol a nascut. Smiley, prima declaratie

Gina Pistol a nascut! Cei doi au devenit parinti pentru prima data. Frumoasa prezentatoare a adus pe lume o fetita superba, iar momentul i-a bucurat si pe fanii ei.

Gina Pistol, mama pentru prima oara. Smiley a devenit tatic de fata

Vedeta a nascut o fetita perfect sanatoasa si are 3,2 kg si 51 cm lungime. Artistul a postat un videoclip pe retelele sociale cu orele de dinaintea marelui eveniment, in timp ce frumoasa blondina isi verifica bagajul pentru spital.

Smiley le-a transmis fanilor ca Gina Pistol se simte bine si ca sunt extrem de fericiti de acest eveniment.

„Daca ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranta urmatoarele: ‘Am devenit parinti!’. Gina se simte bine, a nascut in seara aceasta, fetita noastra este sanatosa, are 3,230 kg si 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune ca este perfecta.

Sunt primele ore din cea mai frumosa poveste din vietile noastre si stim deja ca nu stim nimic din tot ce ne asteapta:) Gasiti mai jos imagini cu noi si emotiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt asa cum le-am trait si cum au navalit peste noi. Vi le aratam ca unor prieteni buni. Va multumim pentru felul in care ne-ati fost alaturi in toata perioada asta! Sa fie soare!”, a scris acesta in descrierea videoclipului.

 

Citeste si articolul :   Josephine si-a cunoscut strabunica. Gina Pistol si Smiley, momente emotionante

„Vrem sa va spunem ca ne-am bucurat foarte tare in toata perioad asta de toate mesajele voastre. Va multimim foarte tare, ne-am intalnit cu oameni pe strada, pe care nu-i cunoasteam, care i-au urat Ginei o nastere usoara, multa sanatate fetitei noastre.

Va multumim tuturor oamenilor pe care nu-i cunoastem si care ne-au transmis toata dragostea lor, energia pozitiva. Inseamna foarte mult pentru noi, chiar daca nu am apucat sa raspundem tuturor mesajelor de pe Instagram. Le multumim membrilor familiilor noastre care au fost alaturi de noi in toata perioada asta, le multumim prietenilor nostri, care la primul semn sar din pat, le multumim tuturor sfaturilor pe care ni le-au dat.

Suntem extrem de emotionati, entuziasmati, speram sa putem sa dormim in noaptea asta. O sa va transmitem vesti cat mai curand si va transmitem toate gandurile noastre bune si va pupam cu drag. Data viitoare in care o sa ne vedem o sa fim trei. Trei si un sfert, cu Gosha (n.r. motanul lor)”, au transmis cei doi indragostiti.

Autor