Alexandra Stan, declaratii despre Survivor Romania

Alexandra Stan a facut declaratii despre ce s-a intamplat la Survivor Romania. Artista a recunoscut ca a furat foarte multa mancare.

Vedeta a fost eliminata de la Survivor Romania din cauza problemelor medicale. Medicii au decis ca ea sa paraseasca competitia pentru a nu-si pune in pericol sanatatea.

“Sunt bucuroasa ca am iesit din acel cuib de serpi”

Publicitate

„Sunt foarte emotionata, nici nu cred ca se astepta cineva sa nu plang in momentul asta. Survivor Romania este o competitie foarte solicitanta din toate punctele de vedere. Noi suntem aici 100%, nu avem acces la familie, la prieteni, la telefon, la absolut nimic. Totul se intampla aici si acum, iar lipsa hranei ne face sa fim si mai prezenti si sa traim si mai intens fiecare moment. Pentru mine asta a fost emisiunea vietii mele. Mi-am dorit foarte mult sa merg cat mai mult in competitia asta. Ramane o parte din mine aici. Mi-as lasa parti asa peste tot, amintiri”, a declarat Alexandra Stan la Teo Show.

Citeste si articolul :   Catalin Morosanu, adevarul despre suferinta Elenei de la Survivor.

In momentul in care a ajuns in aeroport, Alexandra Stan a declarat ca s-a bucurat sa plece din acel “cuib de serpi”, facand referire la colegii ei.

Alexandra Stan a recunoscut ca a furat multa mancare

“Nu am furat mancarea Elenei, dar am furat foarte multa mancare la Survivor, ca asta inseamna sa fii supravietuitor. Dar niciodata nu am furat de la colegi, ci pentru colegi”, a marturisit artista.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.