Horoscop 8-14 martie 2021. Trei zodii vor avea o saptamana plina de vesti bune

Horoscop 8-14 martie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu vine cu vesti pentru fiecare zodie. Afla din randurile de mai jos ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop 8-14 martie 2021, cu Camelia Patrascanu:

“Berbec

Saptamana incepe bine. Ziua de luni este o zi de putere, de autoritate si pot avea o relatie foarte buna cu autoritatile, dar si ei pot lua decizii si se pot impune. Marti, miercuri si joi pana la pranz, foarte socialele zilele cu aspecte minunate. Au idei, inspirate si de discutiile cu ceilalti, sau diverse modele pe care le au, de aceea e bine sa aprecieze succesul altor persoane, pentru ca gasesc acolo elemente si sugestii bune si pentru ei. Vineri si sambata sunt zile mai delicate, motoarele functioneaza mai incet. Este si luna noua in Pesti, zile foarte bune pentru vindecare si incarcare a bateriilor.

Publicitate

Taur

Incep ziua de luni foarte bine cu rezolvari diverse ale unor demersuri administrative, trebuie sa fie insa insistenti inca de luni si sa ajunga acolo unde si-au propus, la oamenii, la birouri, sefi, autoritatile de care au nevoie in acest moment. Marti, miercuri si joi pana in pranz, zile de autoritate si de putere. Daca insista vor fi surprinsi sa constate cate ajutoare pot primi. In weekend sunt alaturi de prieteni, pe liniste si pace.

Gemeni

Sunt preocupati de banii si de averea lor, sau vor sa nu mai cheltuiasca si sa iroseasca inutil. Poate de luni sunt preocupati si de sanatate. Isi cauta rezolvarile marti, miercuri si joi poate in afara orasului, in afara tarii, sau la persoane mai greu accesibile. Foarte pricepute in meseria lor de la care pot primi sfaturi, sau unii se intorc la manuale. Multe acte la mijlocul saptamanii care se pot rezolva datorita unor ajutoare din partea unor persoane pe care nu le cunosc, care i-au contactat abia acum. Finalul de saptamana ii prinde cu treaba, dar si cu rezolvari.

Citeste si: Horoscop rune 8-14 martie 2021. Vesti bune pentru trei zodii

Rac

Saptamana incepe cu un accent asupra relatiilor. Sunt foarte investigatori si dornici sa afle care sunt interesele colaboratorilor lor, mai ales la mijlocul saptamanii, marti, miercuri si joi. Vor sa afle daca sunt onesti, daca ascund, daca au sensibilitati, dureri, frici nemarturisite care ar putea sa ii inhibe in colaborarile pe care le au. Vesti bune marti si miercuri, din punct de vedere patrimonial sau banesc. Sanse, oportunitati sau rezolvari care vin datorita altora, a colaboratorior si nu prin efortul lor. In weeend au posibilitatea de a calatori, sau de a vorbi cu o persoana aflata la distanta.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 5 august 2023. Zi perfecta pentru decizii indraznete

Leu

Sunt harnici in prima zi a saptamanii si hotarati sa ordoneze activitatea sau pe ceilalti. Pot mustra pe colegii care nu si-au facut treaba. Unii lucreaza contracronometru pentru ca au deadline-uri, dar vor sa fie cu lucrarile la timp si de aceea se ambitioneaza. Multe negocieri si discutii la mijlocul saptamanii cu diversi colaboratori sau oameni interesati de munca lor si se poate pune problema incheierii unui contract cu desfasurare pe termen lung, un contract important profesional si iau niste decizii foarte bune si pentru promovarea lor. In weekend, lucrurile bune vin de la altii.

Fecioara

Motivate sa faca lucruri mari in aceasta saptamana. Au un tonus foarte bun inca de luni, de aceea lucreaza cu spor si cu rezultate. Marti, miercuri si joi pot avea niste rezultate exceptionale si pot schimba destinul unei munci, sau al unei colaborari datorita implicarii lor si modului in care nu se lasa dezarmate, dezamagite, nu sunt atat de critice si vad lucrurile bune, mai mult decat pe cele care nu functioneaza. Rezolvarile sunt admirabile si pentru sanatate dar si pentru munca. In weekend depind de oamenii cu care se asociaza, dar si de partener.

Balanta

Un pic de incapatanare luni este buna, pentru ca lucrurile se rezolva si datorita insistentei. Fie ca sunt probleme de familie sau probleme profesionale, important este ca sunt aliniate cu scopurile lor. Mai increzatoare si joviale marti, miercuri si joi. Au umor si se distreaza si iau lucrurile usor. Poate fac o munca mai creativa si de aceea isi pot permite o atitudine mai relaxata. La mijlocul saptamanii pot fi flirta sau pot avea parte de complimente sau de atentii foarte frumoase. In weekend lucreaza pentru altii, pentru a bucura pe cineva.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Scorpion

Inca de luni au de rezolvat multe lucruri ce tin de acte sau de planificari minutioase si riguroase. Alearga dupa cifre si dupa date care ii ajuta sa argumenteze ideile lor si ce propuneri au. Pentru marti, miercuri si joi, o munca foarte concentrata, dar nu trebuie sa fie deranjati, au nevoie de spatiul lor, de biroul lor si probabil ca se incuie pentru a pune cap la cap niste informatii. Saptamana poate aduce si conlucrare in familie, lucruri bune de rezolvat in familie, fie pentru casa efectiv, fie o organizare a activitatii in familie, iar sprijinul familiei e important. In weekend sunt foarte veseli, foarte multumiti de lucrurile realizate. E loc si de distractie.

Sagetator

Interes pentru bani, mai mult prin economie sau calcularea unor investitii la sange decat prin munca si rod finaciar, deci sunt foarte economi. Pentru marti, miercuri si joi, tot felul de acte pe care le sesizeaza la timp. Se salveaza financiar daca platesc niste taxe la timp. Au si planuri, idei si viziune in munca lor si vin cu idei foarte inovative in munca lor. Nimeni nu e pregatit sa le primeasca. Nici ei nu stiu cum le vor implementa, dar e bine sa le puna deoparte, pentru ca pot progresa foarte mult prin aceste idei care le vin. In weekend, in familie.

Capricorn

Preocupati si ei de bani. Se mobilizeaza insa de luni sa isi depaseasca niste limite, complexe sau incapatanare, ceva ce ii infraneaza in a progresa si au aceasta atitudine inca de luni. Marti, miercuri si joi sunt zile fabuloase din punct de vedere financiar. Idei noi de afaceri, solutii noi in munca pe care o fac. Lucreaza bine cu tehnologia sau se retehnologizeaza. E adevarat ca au idei foarte avansate care mai greu isi gasesc in acest moment resursele materiale care sa fie puse in practica, dar asta nu inseamna ca ideile nu sunt foarte bune. Colaborari minunate cu oameni de la lucru, chiar mai tineri, dar care pot veni cu o ingeniozitate in problemele lor. In weekend fac drumuri.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 septembrie 2020. Gemenii au o zi cat de poate de buna

Varsator

Poate ca se mobilizeaza un pic mai greu si nu preau au chef luni, dar marti, miercuri si joi sunt intr-o mare forma si asta atrage multa atentie asupra lor. Sunt foarte populari, foarte dezinhibati, au multa dezinvoltura si ii ajuta si pe cei din preajma lor sa fie naturali. Pe de alta parte au idei foarte valoroase si fac lucrurile in propriul lor stil si au nevoie de aceasta libertate pe care si-o iau ei oricum. Vineri si sambata foarte bune zile din punct de vedere financiar. Ori au idei care produc bani, ori vin banii lejer daca ei lucreaza cu inima deschisa.

Pesti

Ziua de luni incepe cu faptul ca conteza pe sprijinul unei persoane, sau vor sa impresioneze o persoana si asta ii indarjeste, ii ambitioneaza si scoate tot ce e mai bun din ei. Au nevoie sa se concentreze marti, miercuri si joi, sa nu se lase descurajati de surprizele care apar, pentru ca ele nu sunt negative, ii stimuleaza si mai mult sa fie creativi. Nu trebuie sa aplece urechea la barfe sau la tot felul de zvonuri care pot fi alarmiste si acesta este marele test pentru aceasta saptamana. Sa isi vada de drumul lor, dar in acelasi timp sa fie conectati la inspiratie, la viziune mai mult decat la problemele de zi cu zi care pot aparea. In weekend sunt inspirati si rugaciunile lor, cumva isi gasesc finalitatea. Este o saptamana foarte buna daca raman conectati cu spiritul lor”, a spus Camelia Patrascanu la Antena 3.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.