Horoscop saptamanal 8-14 Martie 2021

In perioada 8 – 12 martie – luna in scadere. In zilele noastre este mai bine sa abandonezi orice afacere serioasa si importanta, chiar daca a fost planificata cu mult timp in urma. Cel mai bine este sa nu va suprasolicitati, fie emotional, fie fizic. Relaxeaza-te!

13 martie – luna noua. Acum este favorabil sa va angajati in extinderea cercului de prieteni. Mergeti intr-o vizita unde sunt persoane noi   sau mergeti la o petrecere in care nu cunoasteti pe nimeni.

14 martie – luna in crestere. In acest moment, stelele va sfatuiesc sa obtineti noi cunostinte. Ele vor fi absorbite mai bine ca oricand si, cel mai important, vor deveni utile pentru realizarile viitoare.

Horoscop saptamanal 8-14 martie 2021 Berbec

Norocul  mult asteptat va veni in viata sa personala. Controleaza-te pentru a nu rupe din nou idila. Perioada este buna pentru a face noi planuri si pentru a gandi modalitati de implementare a acestora. Doar nu spuneti inca nimanui despre obiectivele dvs.! Lasa-l sa fie secretul tau.

Publicitate

Horoscop saptamanal 8-14 martie 2021 Taur

Concurenta la locul de munca se poate intensifica. Din pacate, risti sa nu mai lucrezi. Nu va certati, ci mai degraba cheltuiti-va energia pe mentinerea relatiilor de familie. Fii bland cu familia. Toate propunerile care vor fi primite vor fi discutate cu experti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 28 octombrie 2021. Fecioara urca pe scara carierei

Horoscop saptamanal 8-14 martie 2021 Gemeni

Luati in serios sfaturile unor persoane mai experimentate. Te vor ajuta sa iei decizia corecta, pe 13 martie, fii atent: cei dragi te pot dezamagi. Petreceti duminica cu familia. Acest lucru va ajuta la restabilirea relatiei pierdute.

Horoscop saptamanal 8 martie – 14 martie 2021 Rac

Abordeaza cazurile dificile numai daca ai pe cine sa te bazezi. Unele sarcini vor trebui abandonate. Banii pe care ii imprumutati acum nu se vor intoarce in curand. Dar tot trebuie sa le dai daca vrei sa pastrezi prietenia. Nu fi lacom!

Horoscop saptamanal 8 – 14 martie 2021 Leu

Acum aveti nevoie de rezistenta, atat fizica, cat si mentala. Pot aparea probleme la care nu va asteptati. Nu va lasati emotiile sa va cuprinda . Va puteti relaxa in weekend. Este mai bine sa preferati o odihna linistita.

Horoscop saptamanal 8 martie – 14 martie 2021 Fecioara

Veti avea sansa sa rezolvati vechile probleme familiale. Nu ratati! Perioada este favorabila pentru orice calatorie si divertisment. Cunoscuti promitatori va asteapta. Stelele va sfatuiesc sa aruncati o privire mai atenta asupra fetelor noi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 iunie 2023. Probleme pe plan financiar pentru Fecioara

Horoscop saptamanal 8-14 martie 2021 Balanta

Nu va va fi usor sa va controlati in aceasta perioada. Dorinta de a te certa cu cineva te poate impiedica sa treci cu calm acest timp. Pentru a dezamorsa situatia, iesiti din oras – de exemplu, lamunte . Relaxati-va,  castigati forta.

Horoscop saptamanal 8 martie – 14 martie 2021 Scorpion

Compromisurile vor fi indispensabile in aceasta perioada. Nu va fie frica sa fiti primii care mergeti la reconsiliere daca pretuiti relatiile cu cei dragi. Tradarea este posibila din partea unui bun prieten. Cu toate acestea, nu te grabi sa-l stergi din viata ta. Da-i sansa de a corecta lucrurile.

Horoscop saptamanal 8-14 martie 2021 Sagetator

Acum este un moment minunat pentru a incepe sa ai grija activa de tine. Puteti chiar sa va schimbati radical aspectul. La locul de munca, exista o mare sansa de a incepe o relatie cu o colega de birou . De ce nu? Dar totusi, in orice situatie, este mai bine sa ganditi mai intai si abia apoi sa va aruncati cu capul in lumea emotiilor.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 10 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Horoscop saptamanal 8-14 martie 2021 Capricorn

Noi impresii si emotii vii va asteapta in saptamana viitoare. Ofera-ti o pauza si energizeaza pentru mult timp – vei avea nevoie de ea. Problemele cu copiii se vor intuneca oarecum in aceste zile. Rezolvati-le cu capul rece sau amanati complet decizia pentru mai tarziu.

Horoscop saptamanal 8-14 martie 2021 Varsator

Riscul de tradare revine unor reprezentanti ai semnului. Aruncati o privire mai atenta la partenerul dvs. pentru a vedea daca relatia  dvs. este in pericol. Fii atent la sanatatea ta. Exista ceva care te deranjeaza putin? Consultati-va imediat medicul.

Horoscop saptamanal 8-14 martie 2021 Pesti

Vei avea sansa sa castigi experienta valoroasa. Da, poate fi dificil, dar puteti rezolva totul. Colegii pot incepe sa comploteze impotriva ta – fii pregatit. Mai bine stai departe. Petreceti mai mult timp cu cealalta jumatate pentru a va intari relatia.

Publicitate

Publicitate

Autor