Cine este fetita care a primit Golden Buzz. Florin Calinescu, anunt uluitor la Romanii au talent: “Am vazut si castigatorul”

In cadrul editiet Romanii au talent, care a fost difuzata luni, 1 martie, la Pro TV a fost dat cel de-al saselea Golden Buzz din acest sezon.  Acesta a fost primit de o copila de doar 11 ani care a reusit sa-i lase masca pe jurati. Fetita este foarte talentata.

Dupa interpretarea sa exceptionala, Florin Calinescu a specificat ca a vazut deja castigatorul acestui sezon de Romanii au talent.

Al saselea Golden Buzz la Romanii au talent

Concurenta de 11 ani de la Romanii au talent care a primit Golden Buzz-ul in editia din 1 martie 2021, se numeste Ana-Maria Margean. Copila avut o prestatie exceptionala, iar membrii juriului au fost impresionati. Andra a fost cea care a apasat butonul si a trimis-o pe Ana-Maria direct in semifinala concursului.

„Nu mai scapati de noi. Trebuie sa veniti in semifinala, direct. Esti de aur”, i-a spus Andra.

Copila a venit la Romanii au talent cu papusile si a facut un numar de ventrilocie. Aceasta a declarat ca si-a dorit de mult timp sa ajunga in acest concurs .

Ana-Maria si-a descoperit talentul in urma cu doi ani. Parintii ei au descoperit ca ii placea foarte mult sa cante. Auzea linia melodica de doua ori si o invata, o reproducea imediat. De la 5 ani au dus-o la canto. Imediat a inceput sa mearga la festivaluri. Au inceput sa treaca anii si s-a tot antrenat. A facut putin pian, dar vrea sa faca si mai mult, ar vrea sa se acompanieze cu pianul.

Citeste si articolul :   Cine este GIM, baiatul orfan care si-a pus sufletul pe hartie si a primit Golden Buzz la Romanii au talent.

De un an lucreaza cu Crina Svoboda. Prima ei papusa a fost Dragonul Cerasela, o marioneta pe care o avea de la unul dintre fratiorii ei.

„Anul trecut de ziua mea am primit-o pe Lizzy si am devenit cele mai bune prietene. Eu retin repede, am ureche muzicala. Parintii mei au vazut asta si m-au dus la canto”, a mentionat Ana-Maria la Romanii au talent.

Smiley a fost surprins de prestatia fetitei si a spus ca nu ii vine sa creada ce a reusit sa faca aceasta pe scena Romanii au talent. De asemenea, Florin Calinescu a declarat ca are senzatia ca a vazut castigatorul sezonului 11. Actorul a spus ca acesta este de departe cel mai spectaculos numar pe care l-a vazut.

Autor