Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, marturisiri dureroase dupa mai bine de un an de la decesul artistului: „Am luat totul de la zero”

Sotia lui Mihai Constatinescu a acceptat sa vorbreasca despre viata pe care o are dupa moartea artistului. Simona Secrier a marturisit ca disparitia artistului i-a lasat un gol imens in suflet, dar a fost nevoita sa invete sa traiasca cu lipsa acestuia din viata ei.

Incetarea din vita a lui Mihai Constantinescu a adus cea mai mare durere pentru sotia lui, Simoa Secrier. Chiar daca a trecut mai bine de un an de cand artistul a decedat, sotia sa a marturisit ca inca il viseaza si inca viziteaza locurile in care se plimba cu el.

De asemenea, femeia a recunoscut ca mult timp s-a refugiat in propria casa, din cauza durerii si neputintei, insa si-a dat seama ca trebuie sa isi continue viata, asa cum si-ar fi dorit si artistul.

„Traiesc, iubesc, muncesc, ma rog. Inca nu am pus unele planuri in practica, pentru ca a fost perioada asta mai grea pentru noi toti si mi-a fost teama sa ies si sa iau contact cu lumea, dar am fost la munca si asta e un lucru bun pentru mine, imi oxigenez creierul, merg pe jos. Eu sunt economist. Am luat de la 0 totul, pentru ca nu am avut cantari perioada asta si atunci a trebuit sa ma reorientez catre ce am invatat eu”, a declarat Simona Secrier la Antena Stars.

Simona Secrier si-a schimbat profilul, iar acum lucreaza ca economist.

Citeste si articolul :   Anca Serea, insarcinata pentru a saptea oara? Prima reactie a vedetei dupa ce fanii au observat ca isi ascunde burtica

„Stii ca si Mihai… Dumnezeu e in fiecare dintre noi si puterea e in noi. Daca esti credincios, te rogi si isi doresti cu ardoare un lucru, intentia ta pleaca in Univers si atunci e imposibil sa nu se indeplineasca. Am vointa si sunt ambitioasa”, a mai transmis ea.

Autor