Pepe si Raluka, prima reactie dupa ce s-a spus ca sunt impreuna: „Trebuie sa stiti adevarul”

Stirea ca Pepe si Raluca ar forma un cuplu, a circulat recent in mediul online, dupa ce au fost filmati imbratisati. Acest lucru le-a dat de banuit internautilor. Cei doi au fost prezenti la o petrecere care a avut loc intr-un restaurant de lux din Capitala.

Cum au reactionat cei doi dupa ce s-a spus ca ar fi impreuna

Recent, cei doi artisti au fost invitati la petrecerea aniversara de-a unui prieten comun, unde s-au distrat de minune impreuna. Acestia au fost filmati de Ana Baniciu

Cei doi artisti au fost surprinsi impreuna si de Dragobete pe platourile de filmare ale emisiunii ,,Te cunosc de undeva”. In pauza filmarilor, Ana Banciu le-a aratat fanilor buchetelul de ghiocei pe care l-a primit de la Romica Tociu. Iar, la un moment dat, in cadru au aparut si Pepe.

Publicitate

Pepe si Raluka, prima reactie dupa ce s-a scris ca ar forma un cuplu

Pepe a facut primele declaratii vizavi de acest subiect, in timpul filmarilor de la „Te cunosc de Undeva” de pe Antena 1.

Citeste si articolul :   Pepe, prima reactie dupa vestea ca actorul Costin Marculescu a decedat: „Mi-a zis de multe ori, Pepito, cand o sa...

Pentru ca are un simt al umorului foarte bine dezvoltat, cantaretul a luat-o pe Raluka in brate si le-a transmis fanilor ca trebuie sa stie adevarul. In acel moment, artistul si cantareata au izbucnit in hohote de ras, semn ca intre cei doi exista doar o prietenie frumoasa.

”Soc! Bai, trebuie sa stiti adevarul!”, a zis Pepe.

”Cine este, de fapt, intre mine si Raluka?”, a mai spus artistul.

”Am auzit ca este intr-o relatie cu tine? E adevarat?”, i-a raspuns imediat Andrei Stefanescu lui Pepe, izbucnind in ras. Raluka nu s-a mai putut abtine si a izbucnit si ea in ras.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.