Klaus Iohannis, vestea momentului. Cand vom iesi din pandemie

Klaus Iohannis a declarat ca in Romania va fi vaccinata deja persoana numarul 1.000.000, iar campania de vaccinare “merge foarte bine”.

Iohannis, despre sfarsitul pandemiei de coronavirus

“Avem speranta ca pana in vara sa iesim din pandemie, sigur, cu vaccinarea si cu respectarea restrictiilor pana atunci”, a mentionat Iohannis.

Presedintele a mai spus ca banii europeni din Planul National de Redresare si Rezilienta (PNRR) trebuie sa fie investiti in sanatate, in locuri de munca si in scoli.

Citeste si: Klaus Iohannis a promulgat legea. Ce se intampla cu salariile si angajatii

”Am avut o serie de discutii cu premierul, cu ministrii pentru a gasi solutii pentru Romania, pentru romani. Tema principala a fost cum pregatim cel mai bine proiectele pentru planul de rezilienta, unde avem la dispozitie peste 30 de miliarde de euro.

Sunt oportunitati uriase si vrem sa le folosim. Vrem sa folosim acesti bani pe mai multe paliere. Sanatatea – are dupa parerea mea nevoie de investitii semnificative in spitale. Este nevoie de investitii importante in spitale noi, in spitalele existente, pentru a le face mai sigure pentru pacienti.

Citeste si articolul :   Ea este femeia care il insoteste pe presedintele Romaniei peste tot. Cat castiga

Fiindca vorbim despre sanatate, fac o remarca despre campania de vaccinare care merge foarte bine, suntem in continuare in topul european si vom avea in zilele acestea persoana numarul un milion care va fi vaccinate. Cu totii avem speranta ca pana in vara sa iesim din pandemie.

O a doua zona unde sunt foarte hotarat sa gasim solutiile cele mai bune este zona locurilor de munca. Este vital pentru noi toti sa dezvoltam mecanisme prin care dezvoltam locuri de munca, incurajam antreprenorii sa creeze locuri de munca”, a declarat presedintele Romaniei

CITESTE SI: Euthyrox si Siofor revin in farmaciile din Romania

Autor