Fericire mare pentru Romica Tociu: „Am plans de bucurie”

Romica Tociu are parte de momente extraordinare in viata de familie. Actorul a devenit bunic pentru prima data in anul 2019, nora sa a adus pe lume un baietel de nota 10.

Acum, Romica a primit inca o veste buna: „Am deschis sampania inca de dimineata!”

Romica Tociu este pentru a doua oara bunic. Actorul a izbucnit in plans.

„Am plans de bucurie, avem in sfarsit pereche! Ieri, in timp ce filmam pentru Te cunosc de undeva! gandul meu era doar acasa, la copii, pentru ca nora mea ajunsese inca de ieri la spital. In dimineata aceasta ne-au dat vestea cea mare: a venit pe lume Sofia Ioana! Are 3,1 kg, este sanatoasa, nu e plangacioasa deloc si seamana, de data asta, in partea noastra!

Ii multumim din suflet doamnei doctor Delia Gradinaru, care ne-a fost alaturi si de aceasta data, dar si moasei, doamnei Gabriela, prietena sotiei mele! Le-am stiut pe maini bune si asta a contat enorm pentru noi! De-abia le asteptam acasa”, a declarat actorul.

Romica Tociu, despre viata de bunic.

„Ne-am cam pregatit. Daca imi dau caruciorul, o sa-l imping. Daca nu, o sa vedem. Avem multa treaba. E un eveniment extraordinar. Eu cred ca momentele astea sunt foarte frumoase si acum. El are 24 de ani, ce? Eu venisem din turneul cand mi-au dat vestea. Dar el zice ca vrea patru copii acum. Eu ma duc acasa, nu mai” , a spus Romica Tociu.

„M-a bufnit plansul cand l-am vazut prima data si abia acum incepe distractia. Pana acum, au fost asistentele, toata lumea a fost cu noi. Acum sa vedem cum o sa fie”, a spus proaspatul tatic, Catalin.

Nicoleta Tociu, sotia actorului, despre rolul de bunica.

„De trei zile nu mai am casa, nu mai am masa, nu mai fac nimic. Sunt intr-o criza de zici ca am nascut eu, jur. Sunt super fericita. Mi-am luat o grija. Gata, avem urmas! Am si o super nora”, spunea sotia lui Romica Tociu.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.