Fiica lui Bill Gates s-a vaccinat: “Din pacate, nu mi-a implantat in creier geniul tatalui meu”

Fiica fondatorul Microsoft,  Bill Gates, Jennifer Gates, a anuntat ca s-a vaccinat cu prima doza din vaccinul anti-COVID. Totodata, acesta spune, glumind, ca odata cu serul nu i-a fost implantat si geniul tatalui sau.

Jennifer este studenta la Medicina si a fost vaccinata impotriva noului coronavirus. Fiica filantropului miliardar Bill Gates a spus pe contul sau de Instagram ca a primit un vaccin bazat pe ARN mesager si a publicat o fotografie alaturi de un text in care isi exprima recunostinta pentru oamenii de stiinta, medicii si expertii care “au facut posibila aceasta realizare in medicina moderna”.

“A trecut peste un an de cand a aparut varianta SarsCOV2 si acum avem mai multe solutii, inclusiv imunizari, pentru a ajuta la protejarea persoanelor si a comunitatilor. 🙏

Sunt dincolo de privilegiul de a primi prima mea doza de ARNm pentru a-mi invata celulele sa obtina un raspuns imun protector la acest virus. Ca student la medicina si aspirant la medic, sunt recunoscator ca imi va oferi protectie si siguranta pentru viitoarea mea practica. Ii indemn pe toti sa citeasca mai multe si sa ia in considerare acest lucru pentru ei si familiile lor atunci cand li se ofera optiunea. Cu cat sunt mai multi oameni imunizati, cu atat comunitatile noastre sunt mai sigure pentru toata lumea.

Le multumesc medicilor, oamenilor de stiinta, expertilor in sanatate publica, farmacisti si atat de multi altii care au facut posibila aceasta realizare in medicina moderna. Lucratorii nostri din domeniul sanatatii au lucrat neobosit pentru a salva cat mai multe vieti, iar acest vaccin nu va face decat sa le sporeasca capacitatea de a reusi”

Citeste si articolul :   Ce spune Bill Gates despre teoriile conspiratiei

“PS Voi purta in continuare masca mea (sau doua!) Din pacate, nu mi-a implantat geniul tatalui meu in creier 😜 “, a glumit tanara de 24 de ani, facand o aluzie la teoriile conspirationiste.

Bill Gates, care s-a vaccinat la finalul lunii ianuarie, a investit doar pentru dezvoltarea unui vaccin anti-Covid peste 350 de milioane de dolari.

In ultimul an, el a fost unul dintre cei mai vocali sustinatori ai importantei realizarii unui vaccin, fapt care i-a adus si critici din partea adeptilor teoriei conspiratiei.

In ultimii 20 de ani, fundatia sa a investit patru miliarde de dolari in dezvoltarea mai multor vaccinuri.

Bill si sotia sa, Melinda Gates, au, de asemenea, speranta ca pandemia de coronavirus se va termina. “Cu atat de multi oameni care inca sufera de Covid-19 in acest moment, este dificil sa ne imaginam sfarsitul pandemiei, dar va veni”.

Autor