Horoscop saptamanal 22 februarie – 28 februarie 2021

In perioada 22-26 februarie – luna in crestere. Cel mai bun moment pentru orice intreprindere. Daca aveti obiective si planuri pe care le amanati pentru mai tarziu, acum este mometul sa le indepliniti!Astrologii  sugereaza ca acum puteti incepe o afacere care va va aduce dividende financiare bune.

27 februarie – luna plina. Minimizati orice comunicare, in special comunicarea negativa. Daca incepi sa comunici cu cineva, vei simti ca puterea ta te lasa. Mai bine sa petreci aceasta zi acasa.

28 februarie – luna in scadere. Ai incredere in soarta.  Cineva de sus a decis deja cum vei fi mai bun.

Horoscop saptamanal 22 februarie – 28 februarie 2021 Berbec

In finante, multe depind de cat de buna este relatia dvs. personala – acest lucru se aplica partenerului, colegilor si sefului dvs. Incearca sa fii pe primul loc  in toate – in munca, in studiu, in sprijinirea unei persoane aflate intr-o situatie dificila cu un cuvant bun

Publicitate

Horoscop saptamanal 22 februarie – 28 februarie 2021 Taur

Munca si cariera sunt cele care te ingrijoreaza cel mai mult acum. Sunteti obisnuiti sa  puneti suflet in tot ceea ce faceti si sunteti foarte ingrijorat de rezultat. Relatiile cu colegii de la locul de munca vor fi faraincidente , ceea ce nu se poate spune despre relatiile cu un sef.

Citeste si articolul :   Horoscop pana la final de 2020. Patru zodii sunt binecuvantate de Dumnezeu.

Horoscop saptamanal 22 februarie – 28 februarie 2021 Gemeni

Daca iti place sa scoti prietenii din diferite probleme, atunci aceasta perioada este potrivita pentru tine. Dar nu numai ca ii vei ajuta pe toti. Cand este necesar, va vor da o mana de ajutor. Asadar, in timp ce va  mustrati prietenii, amintiti-va ca este posibil sa aveti nevoie si de ajutor.

Horoscop saptamanal 22 februarie – 28 februarie 2021 Rac

Nu este o saptamana usoara, mai ales daca in aceasta perioada incercati sa va asumati toata povara grea care a cazut acum asupra familiei si a prietenilor dvs. Acum este momentul  sa ai grija de tine. Odihneste-te mai mult.

Horoscop saptamanal 22 februarie – 28 februarie 2021 Leu

Familiile multor Lei vor experimenta diverse socuri si agitatii. Acest lucru va poate afecta in primul rand relatia cu sotul / sotia. S-ar putea sa inveti brusc ceva ce nu ar fi trebuit sa stii.

Horoscop saptamanal 22 februarie – 28 februarie 2021 Fecioara

Stocarea finantelor pentru realizarile si obiectivele viitoare este ceamai buna alegere. Mai ales daca planurile pe care le aveti necesita multi bani. Acum este momentul sa faci economii, mai ales ca vor exista oameni care sunt gata sa investeasca in afacerea ta.

Citeste si articolul :   Aceste 3 zodii vor primi vesti neasteptat de bune in august. Luna lor va fi plina de surprize bune

Horoscop saptamanal 22 februarie – 28 februarie 2021 Balanta

Nu ratati o oferta interesanta – sa mergeti undeva sa va relaxati in acest moment. Daca aveti o  calatorie   de afaceri,  in acelasi timp va fi usor sa combinati utilul cu placutul  – munca si agrement. Amintirile din calatorie vor ramane pentru totdeauna.

Horoscop saptamanal 22 februarie – 28 februarie 2021 Scorpion

O perioada buna pentru acei Scorpioni care intentioneaza sa faca unele schimbari in viata lor de acasa – rearanjati mobilierul, schimbati tapetul.  Comunicarea cu rudele in aceasta perioada va fi dificila.

Horoscop saptamanal 22 februarie – 28 februarie 2021 Sagetator

Aceasta saptamana ar putea sa va aduca vesti fericite. Visul pe care l-ai pretuit mult timp si pe care l-ai asteptat mult timp se va implini. Nu ar trebui sa raspanditi aspiratiile voastre, sa pastrati un secret fata de toata lumea pana cand nu sunteti sigur de realizarea visului vostru.

Horoscop saptamanal 22 februarie – 28 februarie 2021 Capricorn

In aceasta perioada , s-ar putea sa simti ca nu tii pasul cu valul evenimentelor. Singura modalitate de a-i ajunge din urma este sa devii mai flexibil, mai deschis si mai pregatit pentru schimbare.

Citeste si articolul :   Iata care sunt cele mai egoiste 3 zodii

Horoscop saptamanal 22 februarie – 28 februarie 2021 Varsator

Negocierile active cu partenerii de afaceri si discutarea diferitelor optiuni de cooperare vor aduce rezultate pozitive. O atitudine sustinuta, capacitatea de a insista asupra propriei persoane si simtul umorului – aceste calitati valoroase vor fi utile la negocieri.

Horoscop saptamanal 22 februarie – 28 februarie 2021 Pesti

Va exista o oarecare tensiune in relatiile cu partenerii si colegii. Acesta va fi cauzat de contradictii vechi, de lunga durata. Se pare ca nu mai vrei sa urmezi exemplul colegilor tai, iar acestia au si ceva de spus.

Publicitate

Publicitate

Autor