Bianca Dragusanu, vanata la ochi. Imaginea care circula in mediul online.

O noua imagine cu Bianca Dragusanu desfigurata a aparut in mediul online! Vedeta a mentionat ca va spune curand despre ce este vorba.

Bianca Dragusanu, desfigurata.

Blondina nu inceteaza sa uimeasca prin aparitiile sale controversate. Vedeta a fost implicata in multe scandaluri cu fostii ei parteneri.

De curand, pe retelele de socializare a aparut o fotografie in care blondina este complet desfigurata. Cu ochii vineti si cu fata tumefiata, Bianca Dragusanu nu a spus de cand este respectiva poza, dar a declarat ca va spune totul in cel mai scurt timp.

Publicitate

Unele persoane au spus ca vanataile din jurul ochilor ar fi aparut in urma unei interventii estetice la nivelul pleoapelor.

Bianca a recunoscut in urma cu ceva vreme ca a fost batuta in numeroase randuri de fostul ei sot.

”Da! E adevarat. Nu am recunoscut pana acum. Incercam sa ascund totul cu machiaj. Ii spuneam ca sunt machiata de Halloween. Ma vedea apoi si ma intreba de ce nu s-a dus machiajul dupa ce m-am spalat pe fata…”, a marturisit Bianca Dragusanu.

Bianca Dragusanu a spus ca vine cu noi dezvaluiri

”Am decis astazi sa incep sa va spun una dintre povestile vietii mele si mai bine zis, un inceput, apoi un cuprins, apoi un deznodamant si un final incredibil. Stati aproape pentru ca vreau sa va dau detalii in zilele ce urmeaza, despre fabuloasa poveste din ultimii 2 ani din viata si fabulosii ultimii 4 ani din viata mea in care a aparut si Sofia. Dumnezeu trimite cele mai grele batalii celor mai puternici soldati.”, a declarat Bianca Dragusanu.

Bianca Dragusanu, agresata din nou? Care e, de fapt, realitatea

Vanataile si umflaturile de la nivelul fetei se pot confunda foarte usor cu o agresiune fizica, Bianca Dragusanu a spus ca aceste fotografii au fost facute in urma cu un an.

„Poza care e in presa cu plasturii la ochi e in urma unei operatii, pozele pe care vi le-am aratat pe Instagram sunt in urma unor violente pentru care eu am depus si o plangere. Pentru pozele in care am fost snopita in bataie am depus si o plangere penala.

Citeste si articolul :   Claudia Patrascanu, adevarul despre casatoria lui Gabi Badalau cu Bianca Dragusanu: ”Nu m-a despartit Bianca de Gabi"

Cam asta am fost eu, cam asta sunt eu, si cam asta voi fi de azi inainte. Concluzia e ca nu ma sperie pozele pe care le dati cu mine cand am fost operata, prin metoda asta e un fel de santaj…

Asta e trecutul meu, prezentul meu si de aici incepe o alta poveste. Toti tradatorii sa se spele cu pozele mele pe cap”, a pus Bianca Dragusanu in mai multe filmulete postate pe InstaStory.

Vedeta presupune cine este persoana care „s-a vandut” pentru bani si a dat publicatiilor imaginile, marturisind ca de acum inainte o va face cunoscuta. Vedeta se gandeste la 3 oameni care ar putea sa faca acest lucru.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.