Diana Sosoaca a rabufnit. Prima REACTIE dupa ce a fost data afara din AUR

Diana Sosoaca a fost exclusa din grupul parlamentar al Aliantei pentru Unirea Romanilor (AUR), din care facea parte de ceva timp. Care a fost prima sa reactie?

Liderii partidului AUR au avut un motiv intemeiat sa o dea afara pe avocata Sosoaca.

Conducerea Aliantei a luata aceasta hotarare dupa ce Diana Sosoaca a participat la o petrecere cu lautari si a transmis totul live pe Faebook. Potrivit conducerii partidului, un astfel de eveniment este un lucru incompatibil cu calitatea de senator al Romaniei.

Propunerea de excludere a fost facuta de Claudiu Tirziu si Sorin Lavric pentru pozitiile adoptate de senatorul Diana Sosoaca in interiorul AUR, dar si in exteriorul acestuia.

Publicitate

Informatia a fost confirmata si de deputatul AUR Dan Tanasa.

“Din pacate, va confirm aceasta informatie. Nu pot sa spun ca este o veste foarte buna, insa, din pacate, doamna Sosoaca nu a inteles care sunt regulile jocului in momentul in care esti demnitar al statului roman si este o decizie luata de catre forurile de conducere ale partidului”, a declarat Dan Tanasa, la Antena 3.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca face acuzatii grave la adresa autoritatilor! De ce ar fi decedat, de fapt, Bogdan Stanoevici

Prima reactie a avocatei Diana Sosoaca

Diana Sosoaca a precizat ca reprezentantul AUR in Biroul Permanent, senatorul Sorin Lavric a fost cel care a solicitat sa i se inchida telefonul si totodata, considera ca este vorba despre ”misoginism”.

„Culmea este ca si reprezentantul AUR in Biroul Permanent, senatorul Sorin Lavric, a solicitat sa mi se inchida microfonul! Misoginism sau “politically correct”?”, este unul dintre mesajele Dianei Sosoaca dupa ce a vorbit cu colegii de partid.

“Daca toata lumea vrea sa ascunda adevarul, eu nu sunt dispusa la acest compromis!”, a scris Sosoaca.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.