Marcela Fota, marturisiri dureroase despre sotul ei: “O ora jumatate au resuscitat la el”

Solista de muzica populara Marcela Fota trece prin momente cumplite dupa decesul sotului sau, Minel. Barbatul a facut infarct la doar o zi dupa Craciun, in timp ce statea la coada la un centru de copiat acte din Craiova.

Sotul Marcelei Fota, avut parte de o moarte fulgeratoare, la doar47 de ani. A lasat in urma o sotie inlacrimata si un baietel de 11 ani si jumatate. Solista si Minel se casatorisera anul trecut, in februarie, dupa o relatie de 13 ani.

Artista nu a avut puterea sa vorbesca pana acum despre tragedia din viata ei.

Marcela Fota, marturisiri dureroase

“Iau lucrurile asa cum sunt si incerc sa vad o luminita in ceea ce se intampla. Nu sunt pregatita sa apar inca, pentru ca pe mine lumea ma stie vesela si plina de viata. Pentru noi incepea o saptamana normala, era luni dimineata si aveam de rezolvat niste treburi. Plecaseram sa declaram ceva la Taxe si Impozite. Am plecat amandoi si m-am intors singura. El era un barbat pe care l-ar fi dorit orice femeie. El pusese cateva kilograme, se imbraca si imi amintesc ca i-am zis: «ce barbat sexos am!» Am plecat de acasa cu masini diferite. Am parcat masina la patru masini de masina lui. El a oprit sa faca niste copii la xerox. Eu nu l-am vazut la coada si l-am sunat. Mi-au raspuns cei de la xerox: «coborati ca a picat din picioare!» In incapere a fost un cadru medical care i-a facut resuscitare din primul moment. O ora jumatate au resuscitat la el. De fapt, infarctul s-a intamplat cand el era in picioare”, a spus Marcela Fota, cu lacrimi in ochi, la emisiunea “Acces Direct de Weekend”.

Baietelul nu a vrut sa mearga la inmormantarea tatalui

Sotul artistei a mai avut probleme cu inima in trecut , dar minore. “El din familie, si mama si tatal lui, erau cardiaci. Tatal lui a murit la fel, a facut infarct la 44 ani. Dupa sotul meu au ramas trei copiii, mai avea doi copii. I-au pus in Germania la un moment dat un holter. Pe 8 decembrie, el a fost la cardiolog si i-au gasit tensiunea 14 cu 8. Au zis sa nu ia totusi tratament”, a marturisit solista.

“In lunea respectiva, cand Minel a murit, i-am spus lui David ca tati e in spital. El m-a intrebat de ce plang. Nu am putut sa-i spun. Dar copilul a simtit. A vazut ca ma imbracasem in negru. A doua zi i-am spus adevarul. Marti, cand l-am luat de la morga si l-am dus la o biserica, am descoperit ca sotul meu sustinuse financiar constructia acelei biserici.

Atunci i-am zis copilului ca Doamne, Doamne i-a luat sufletul lui tati si l-a dus la cer. Am inceput amandoi sa plangem. Atunci i-am zis ca mi-as dori sa mearga sa vada trupul lui tati pentru ultima oara, ca sufletul lui e in cer. El mi-a spus atunci: «vreau sa raman acasa». Lumea m-a judecat apoi, a zis ca trebuia sa-l fortez sa mearga la inmormantare. Nu am putut”, a mai spus artista in lacrimi la emisiunea prezentata de Mirela Vaida.

Citeste si articolul :   Mihai Margineanu, reactie dura dupa reclama Biancai Dragusanu

Mirela Vaida, a izbucnit in lacrimi, indurerata de drama prin care a trecut Marcela Fota.

”Un moment extrem de greu. In cariera mea de prezentator am prezentat mereu subiecte grele, dar acesta este si pentru mine un moment extrem de greu de gestionat ca mama, ca femeie, ca sotie. Le cunosc pe aceste artiste, le stiu familia si este foarte greu sa duci doar in plan profesional toata aceasta confesiune. Va doresc din tot sufletul putere sa mergeti mai departe alaturi de copiii vostri, multa sanatate si sa aveti parte doar de lumina”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.