Horoscop pentru saptamana 15-21 februarie 2021 pentru toate semnele zodiacului

Berbec

Nu va neglijati  responsabilitatile, aratati retinere si daruire. Acum exista o sansa uriasa de a avansa in  cazuri  care sunt aparent de nerezolvat. Nu ar trebui sa va opriti asupra fleacurilor si problemelor, trebuie sa ganditi pozitiv. Este recomandat sa va  odihniti bine in weekend.

Taur

Conform horoscopului din saptamana 15-21 februarie 2021, Taurul are un moment bun pentru a incepe o noua afacere. Discutia cu prietenii si familia va aduce emotii pozitive. Acum femeile vor avea o cunostinta placuta neasteptata, o surpriza sau o intalnire romantica. Barbatii pot experimenta schimbari in viata lor personala. Nu va faceti griji, chiar daca aceste schimbari vi se par ciudate la inceput.

Gemeni

Gemeni, nu ezitati sa planificati diverse activitati de grup sau activitati comune. In acest sens, perioada este foarte reusita. Veti avea deplina intelegere si sprijin de la  persoanele apropiate. Mergeti intr-o calatorie cu ei, veti trai o experienta minunata. Este foarte probabil sa aveti o intalnire surpriza in weekend.

Rac

Conform horoscopului saptamanii din 15 februarie pana in 21 februarie 2021 , vei face fata cu usurinta eventualelor dificultati financiare. Cu toate acestea, luati-va timp pentru a lua decizii categorice – totul va fi mult mai usor. Incercati sa nu imprumutati bani in a doua jumatate a saptamanii, cel mai probabil nu va vor putea da bani la timp.

 Leu

Stelele sunt situate in cel mai bun mod – Leul, in toate eforturile, asteapta sprijinul persoanelor apropiate. Participa la dezvoltarea spiritualitatii tale si iti poti consolida si mai mult pozitia, iar dusmanii tai isi vor schimba atitudinea fata de tine. Ai incredere in intuitia ta, iti va spune directia corecta.

Fecioara

Conform horoscopului saptamanii din 15 februarie pana in 21 februarie 2021 pentru Fecioara, prima jumatate a saptamanii va fi relativ calma. Afacerea ta preferata nu va necesita mult efort, dar rezultatul nu va depasi asteptarile tale. In a doua jumatate a saptamanii, comunicarea cu partenerii de afaceri va aduce anumite dificultati in promovarea activitatilor dvs. De asemenea, problemele de zi cu zi nu sunt excluse, ganditi-va la asigurarile de proprietate.

Balanta

Balanta va face acum tot posibilul. Puteti gasi cu usurinta o limba comuna impreuna cu colegii si membrii gospodariei. Pacea, intelegerea si sprijinul celorlalti vor domni in jurul tau. Acum este momentul sa castigam investitori  – negocierile vor avea loc la cel mai inalt nivel.

Citeste si articolul :   3 zodii se vor imbogati brusc in august: vin surprize frumoase

Scorpion

Horoscopul saptamanii 15-21 februarie 2021 avertizeaza Scorpionii – o perioada foarte controversata. Poate aduce atat dezamagire, cat si implinirea dprintelor secrete. Datorita rasucirilor neasteptate ale sortii, veti avea toate sansele sa profitati de initiativa si sa obtineti rezultatul dorit. Ofertele de afaceri vor fi profitabile, dar planurile de calatorie sunt sortite esecului.

Sagetator

Sagetatorul se dovedeste a fi  un aparator bun  al intereselor altora. Acest lucru va va ajuta sa obtineti rezultate mai bune si sa primiti noi propuneri de afaceri. Nu ezitati sa fiti de acord si sa folositi influenta dvs. sporita pentru a ajuta pe cineva apropiat de dvs. care este dezavantajat. Nu  ii lasati pe cei din afara sa ia decizii pentru dvs.

Capricorn

Horoscop pentru saptamana din 15 februarie pana in 21 februarie 2021, sunt sigur ca intalnirea cu un grup vechi de prieteni va aduce Capricornilor o cunostinta interesanta, care se va incheia cu o intalnire romantica. Emotiile vor capta cu o putere extraordinara si este posibil ca totul sa se incheie cu  o nunta. Asculta-ti intuitia si te va  asteapta o surpriza incredibila.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 14-20 iunie 2021

Varsator

Acum Varasatorul asteapta o perioada foarte buna si favorabila. Petreceti-o vorbind cu oameni apropiati. Ar fi frumos sa preluati  finalizarea cazurilor initiate anterior, luand timp pentru a analiza calea parcursa.  Puteti obtine cele mai bune rezultate daca cautati ajutor de la colegii dvs.

Pesti

Horoscopul saptamanii 15-21 februarie 2021 avertizeaza pestii – pregateste-te sa lupti impotriva tentatiei. Mai multe propuneri legate de extreme va asteapta, dar este mai bine sa va abtineti de la aventuri si experimente in aceasta perioada. Un rezultat pozitiv este posibil doar din actiuni cunoscute. Asigurati-va ca ati finalizat lucrarea pe care ati inceput-o, altii va vor aprecia responsabilitatea.

Publicitate

Publicitate

Autor