Decizia luata de magistrati in cazul barbatului care a dat de pamant cu un copil intr-un parc de joaca din Hunedoara

Barbatul care a dat de pamant cu copilul de 13 ani, intr-un parc din municipiul Hunedoara, a fost arestat luni seara. Potrivit ultimelor informatii, Judecatoria Hunedoara a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a barbatului care i-a provocat baietelului o fractura craniana.

Nefericitul incident s-a petrecut in ziua de duminica. Suparat foc pe un copil de 13 ani care se certase cu fiul iubitei sale, de 8 ani, un barbat de 29 de ani l-a luat pe sus si l-a trantit de pamant sub privirile inghetate de spaima ale copiilor si parintilor care se aflau in parcul de joaca. O persoana a filmat intreaga scena, iar o alta a sunat la politie. Barbatul care i-a agresat pe cei doi copii la locul de joaca este concubinul mamei baiatului de opt ani.

Baiatul agresat de individ este acum in stare stabila, iar viata nu ii este pusa in pericol, momentan, spun medicii care l-au ingrijit.

“Are un traumatism cranian, cu o fractura a osului occipital, care in urma discutiei cu cei de la neurochirurgie de la Timisoara si a imaginilor care s-au trimis nu necesita interventie chirurgicala”, a declarat Lucian Miron, director medical la Spitalul Judetean Deva.

Citeste si articolul :   Schimbul criptografic promite sa abordeze cea mai mare provocare din industrie

Politistii au deschis initial dosar penal pentru loviri si alte violente, violenta in familie, tulburarea linistii si ordinii publice.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Hunedoara si Directia de Asistenta Sociala (DAS) din cadrul Primariei Hunedoara au declansat anchete sociale la domiciliile celor doi minori. Pentru familia copilului de opt ani, cu a carui mama agresorul traieste in concubinaj, s-a dispus deja masura protectiei in cadrul unui centru maternal din municipiul Hunedoara. In ceea ce priveste familia baiatului de 13 ani, va fi luata o decizie dupa ce se va incheia evaluarea facuta de echipele de asistenti sociali.

Autor