Cum se simte copilul trantit la pamant de bestia din parc

Baiatul de 13 ani pe care un barbat l-a trantit de pamant intr-un parc de joaca din Hunedoara a suferit traumatism cranian grav, potrivit tomografiei si investigatiilor efectuate de medicii de la Spitalul Judetean Deva.

“Copilul are o fractura la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat in seama, cu pierdere de constienta si cu amnezie retrograda”, a declarat directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Conform spuselor acestuia, copilul este stabil si se afla internat la Chirurgie Pediatrica. Medicii nu exclud posibilitatea ca pacientul sa fie transferat la sectia de Neurochirurgie, in functie de evolutia starii de sanatate.

Barbatul care a agresat doi copii, un tanar de 29 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost retinut si trimis, in cursul noptii, in arestul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Hunedoara. El va fi prezentat luni in fata magistratilor pentru dispunerea masurilor legale in acest caz.

Politistii care au cercetat cazul au dezvaluit ca incidentul a avut loc dupa ce copilul agresat si fiul agresorului, in varsta de 7 ani, s-au certat. Barbatul s-a dus in parc la baiatul mai mare, l-a ridicat si apoi a dat cu el de pamant.

Citeste si articolul :   Copil spulberat pe trecerea de pietoni de un sofer de 19 ani

Anchetatorii au intocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunilor de loviri sau alte violente, violenta in familie, precum si tulburarea linistii si ordinii publice.

Baiatul agresorului, care a fost si el lovit de tatal sau, a fost solicitat la sediul Politiei Hunedoara pentru a fi audiat ca victima a violentei in familie, in prezenta reprezentantilor Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Hunedoara.

Din cercetarile politiei, baiatul de 13 ani este nepotul agresorului.

Autor