Oana Roman a slabit 20 de kilograme. Cum arata vedeta acum

Oana Roman a slabit 20 de kilograme si e tare mandra de felul in care arata acum.

Vedeta si-a pus in gand sa slabeasca si a decis in urma cu un an si ceva sa adopte un altfel de stil de viata. Aceasta a reusit sa slabeasca peste 20 de kilograme. Oana mananca mai sanatos, mai putin si apeleaza chiar si la tratamente de modelare corporala.

Oana Roman a dezvaluit ca totul a pornit de la un pariu facut cu buna o prietena.

„Am reusit sa slabesc cu doua lucruri: tin un fel de dieta pe care mi-am inventat-o singura in sensul in care mananc din toate, dar foarte, foarte putin. Practic, mananc un fruct sau o jumatate de covrig dimineata, la pranz mananc o ciorba, o supa sau o friptura si seara, in general, nu prea mai mananc nimic. In acelasi timp, fac acele proceduri de remodelare corporala”, a spus Oana Roman pe contul sau deInstagram.

Publicitate

Publicitate

Cum a dat jos 20 de kilograme

Oana Roman a spus ca apeleaza frecvent la criolipoliza, o procedura ce consta in inghetarea tesutului adipos la -11 grade, iar in decurs de 2 saptamani, acesta se elimina din organism.

Citeste si articolul :   Laurentiu Reghecampf Jr, prima reactie despre divortul parintilor sai

Fiica lui Petre Roman a divortat de Marius Elisei dupa aproape 6 ani de casnicie. Oana a marturisit ca a semnat actele pentru divort, dar nu a oferit alte detalii.

Vedeta a trecut prin clipe grele cand mama sa, Mioara Roman, a fost operata. Tot in aceeasi perioada si fiica sa, micuta Iza a avut probleme de sanatate din cauza unui virus.

Oana a hotarat sa ii pastreze alaturi de ea doar pe aceia care o apreciaza cu adevarat.

Am obosit. Am obosit sa dau explicatii. Am obosit sa citesc tot felul de mesaje si de comentarii jignitoare. Vorbim de injuraturi, jigniri… Chiar am obosit, asa ca prefer sa am o comunitate mica, dar formata din oameni misto. Niciodata nu mi-am permis sa jignesc, sa critic, sa vorbesc public despre cineva in termeni urati. Nici macar pe cei care m-au jignit si m-au injurat. Nu mai vreau sa mi se mai intample asta. Nu vreau sa ma mai justific pentru orice fac, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.