Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi: “Va doresc din tot sufletul putere sa mergeti mai departe….”

Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi alaturi de buna ei colega de scena, Marcela Fota.

Marcela Fota a hotarat sa mearga la Acces Direct si sa-si deschida sufletul in fata publicului. Artista si-a pierdut sotul la o zi dupa Craciun.

Marcela Fota, povestea vietii sale.

Cei doi se casatorisera cu doi ani in urma si aveau parte de o viata frumoasa si linistita alaturi de baietelul lor. Din pacate, sotului ei a incetat a incetat din viata la o zi dupa Craciun, in timp ce statea la rand intr-o insititutie publica.

Marcela Fota  a decis sa-si exprime toata suferinta prin muzica. Artista a compus o melodie superba in amintirea tatalui copilului ei. Piesa se numeste ”Mi-e asa de dor de tine”. Marcela a izbucnit in lacrimi.

Publicitate

”Am venit la emisiune pentru ca el stia ca meseria este fericirea mea. El nu a fost de acord sa apara, daca venea cineva sa filmeze la noi pleca, dar m-a sustinut din spate cu meseria si stiu ca si-ar fi dorit sa merg mai departe”, a declarat Marcela Fota.

Si Mariana Ionescu Capitanescu, sora artistei, a povestit ca regretatul sau cumnat era foarte mandru de sotia sa si de ea.

Citeste si articolul :   Simona Gherghe, mesaj disperat. "Chiar trebuie sa se duca toti?" Reactie tulburatoare: "E tatal sotului meu! Se sufoca!"

”Ea l-a adus intr-o lume a veseliei, pentru ca lui ii placea sa traiasca in anonimat. Se bucura de noi, ne felicita”, a spus Mariana.

Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi

Mirela Vaida, a izbucnit in lacrimi, indurerata de drama prin care a trecut Marcela Fota.

”Un moment extrem de greu. In cariera mea de prezentator am prezentat mereu subiecte grele, dar acesta este si pentru mine un moment extrem de greu de gestionat ca mama, ca femeie, ca sotie. Le cunosc pe aceste artiste, le stiu familia si este foarte greu sa duci doar in plan profesional toata aceasta confesiune. Va doresc din tot sufletul putere sa mergeti mai departe alaturi de copiii vostri, multa sanatate si sa aveti parte doar de lumina”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.