Care este cauza decesului bebelusului de la Suceava. La solicitarea parchetului si a familiei au fost adusi specialisti si din alte localitati

A fost efectuata necropsia bebelusului decedat dupa botez. Potrivit primelor informatii, cauza decesului micutului din Suceava, ar fi fost lichidul aspirat in plamani. Aceasta este concluzia la care au ajuns medicii legisti care au facut miercuri necropsia baietelului de o luna si jumatate.

Parchetul de pe langa Judecatoria Suceava a decis sa se inceapa urmarirea penala impotriva preotului care a oficiat duminica botezul. Astfel, preotul este suspect si este acuzat de ucidere din culpa.

In cursul zilei de astazi a fost efectuata necropsia. La necropsie a fost prezenta o echipa de specialisti in Medicina Legala. De asemenea, la solicitarea parchetului si a familiei au fost adusi specialisti si din alte localitati, pentru o evaluare cat mai transparenta si corecta a cazului.

In plamanii bebelusului, medicii au gasit lichid. Aceasta informatie a fost confirmata si la inceputul saptamanii de medicii care l-au resuscitat pe copil si care au spus ca 110 ml de lichid au ajuns in plamanii lui.

In urmatoarele zile acest lichid va fi analizat pentru a fi stabilita natura lui – daca este vorba de apa sau lichid matern. Raportul complet al autopsiei bebelusului va fi finalizat dupa citeva saptamani.

Citeste si articolul :   Primarul decedat de COVID care a castigat un nou mandat, face inconjurul lumii

Tragedia a avut loc duminica, intr-o biserica din Suceava. Bebelusul a lesinat dupa ce a fost bagat in apa. Medicii care au ajuns de urgenta la fata locului l-au resuscitat, dar dupa cateva ore inima micutului a incetat sa mai bata.

Autor