Povestea lui Zanni de la Survivor Romania

Zannidache de la Survivor Romania, sau Zanni, asa cum ii spun colegii, nu arata asa inainte de a deveni celebru. Acum, artistul are parul vopsit si o multime de tatuaje.

Cum arata Zanni de laFaimosi, inainte sa devina celebru

Zannidache face parte din echipa Faimosilor de la Survivor Romania 2021! Artistul a venit la Survivor Romania pentru a demonstra ca isi poate depasi limitele. Acesta este protejatul lui Alex Velea si un personaj apreciat in cadrul emsiiunii Survivor Romania, sezonul doi.

Cine este, de fapt, Zannidache

Viata artistului nu a fost deloc usoara.  Zanni a fost abandonat de parinti, acesta a fost nevoit sa locuiasca intr-un centru de copii, pana ce Alex Velea i-a descoperit talentul muzical. De altfel, Alex face astfel de lucruri cu tinerii talentati, insa defavorizati din multe puncte de vedere.

Incet, incet s-a facut remarcat pe piata muzicala, insa pana sa devina cunoscut, tanarul a avut un parcurs greu si nu ii e rusine sa recunoasca asta. Zanni a crescut in conditii greu de imaginat.

Am stat intr-un centru de copii pana la 6 ani, un centru in care faceam foamea si eram dresati doar cu bataia. Cat am stat acolo nu am stiut ce este timpul, spatiul, copilaria, nici macar macar diferenta dintre fete si baieti.

Citeste si articolul :   Raed Arafat, apel catre populatie: Nu mai cumparati orice gel dezinfectant! Trebuie sa aiba acest ingredient pentru a fi eficient in fata coronavirusului.

Noaptea faceam pe mine ca sa imi fie cald, iar dimineata imi rupeau picioarele, de pedeapsa. Intr-o zi am fost adoptat de o organizatie de copii, unde eram in case cu mame, angajate sa aiba rolul de mama pentru un numar de copii. Aici am cunoscut si alte sentimente si emotii traite la orfelinat”, a povestit Zannidache, potrivit Kanal D.

“Mi-am dorit experienta ”Survivor Romania”, presimteam ca o voi trai, chiar daca nu stiam cand se va intampla acest lucru. Viata mea a fost ”Survivor”, pentru ca eu am parcurs niste incercari demne de <Survivor>. N-am mancat mult la viata mea, am dormit pe unde am apucat, am avut in fiecare zi grija sa am si a doua zi ce manca si unde sa dorm. Sunt obisnuit sa lupt pentru supravietuire”, a spus Zanni.

A sperat mereu ca viata ii va oferi si lucruri frumoase.

“Le-am facut pe toate, am tuns iarba, am facut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior intr-un birou”, a marturisit Zanni la ”Chefi la cutite”. Tanarul a realizat ca muzica il caracterizeaza si a decis sa-i scrie lui Alex Velea.

Citeste si articolul :   Ce s-a intamplat intre Zanni si Ana Porgras dupa ce s-a terminat Survivor

“Zanni e arma mea secreta. E un copil bun si talentat. E asa cum imi doresc eu sa fie unul dintre copiii mei”, a declarat Alex Velea.

Autor