Horoscop 25-31 ianuarie 2021. Luna plina aduce schimbari la 180 de grade pentru zodii.

Horoscop 25-31 ianuarie 2021. Astrologul Camelia Patrascanu ne prezinta previziunile astrale pentru urmatoarea perioada. Luna Plina isi pune amprenta pe destinul nativilor. Afla din randurile de mai jos ce se intampla cu zodia ta.

Berbec

Pentru Berbeci, saptamana incepe bine, ziua de luni e foarte valoroasa. Marti si miercuri, zile tensionate, pentru ca ei sunt rigizi. Luna plina de joi, atentie la tensiunile sociale. In week-end, munca si ingrijire pentru sanatate.

Taur

Publicitate

Pentru Tauri, e o saptamana care incepe cu preocupari legate de bani. Marti si miercuri, au nevoie de niste aprobari, iar pentru Luna plina de joi, aspectele sunt tensionate, pot simti ca locul lor nu e sigur. Le lipseste sustinerea familiei, dar se pot distra in week-end.

CITESTE SI: Astrolog Silva Doncheva: Ne asteapta o criza financiara grava in 2021

Gemeni

Pentru Gemeni, saptamana aduce marti si miercuri tensiuni legate de bani, sunt zgarciti, in schimb sunt productivi la munca si pot face lucruri bune. Luna plina aduce emotii legate de viitor. In week-end, le prinde bine sustinerea familiei.

Citeste si articolul :   Camelia Patrascanu, horoscop 12 -18 iulie 2021. O perioada complicata pentru cateva zodii, dar tot raul e spre bine

Rac

Pentru Raci, emotii multe marti si miercuri, iar Luna plina aduce mari tensiuni joi si vineri, legate de banii lor pierduti din cauza altcuiva. Unii se simt dati de-o parte. In week-end, au parte de multe discutii.

CITESTE SI: Mihai Voropchevici. Cinci zodii care isi schimba destinul in februarie. Sunt protejatii astrelor

Leu

Pentru Lei, saptamana incepe bine, se simt in forma, in schimb, marti si miercuri sunt zile delicate si se pot dedica altor persoane. De aceea, Luna plina de joi si cu efectul ei, chiar vineri, pot fi zile tensionate. In week-end, atentie la cheltuieli, ca sunt zile de economie.

Fecioara

Pentru Fecioare, ziua de luni e buna pentru cariera, sunt apreciate. Sunt tensionate zilele de marti si miercuri, afla vesti. Luna plina poate readuce rani sentimentale. Atentie la sanatate in week-end.

Balanta

Pentru Balante, saptamana se anunta foarte importanta pentru cariera in primele zile, cand iau decizii bune. Luna plina activeaza sfera inimii, iubirii. In week-end, o retragere e buna pentru incarcarea bateriilor.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 aprilie 2023. Varsatorul trebuie sa aiba incredere in Univers

Scorpion

Scorpionii isi fac tot felul de calcule, marti si miercuri, in legatura cu planurile lor, se mai si jelesc un pic, ca sa capete atentie. Luna plina e pe axa carierei, asa ca joi si vineri, sunt zile importante cu planuri mari. In week-end, au de reflectat la viitor.

Sagetator

Pentru Sagetatori, o saptamana care incepe sub spectrul calculelor privind bunuri, bani. Luna plina e fixata in zona principiilor in viata, pot descoperi ca au prejudecati si gandire limitata. In week-end, responsabilitati.

CITESTE SI: Rune 25-31 ianuarie 2021. Taurii au parte de belsug, Sagetatorii castiga pe toate planurile

Capricorn

Pentru Capricorni, o saptamana ce incepe cu planete care actioneaza in sfera relatiilor, mai ales sentimentale. E bine sa asculte sfaturile marti si miercuri. Luna plina e fixata in zona banilor, au sanse de castig. Discutii multe si munca, in week-end.

Varsator

Pentru Varsatori, e o saptamana care accentueaza munca, mai ales marti si miercuri si scot si bani. Pentru Luna plina, au lectia de a sti sa se prezinte intr-o formula onesta si au nevoie de atentie. In week-end, rasfat.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 4 mai 2021. Leul are parte de cheltuieli neprevazute

Pesti

Pentru Pesti, o saptamana care incepe sub semnul pasiunii si iubirii, mai ales marti si miercuri. Pentru Luna plina, joi si vineri e activata zona muncii. In week-end, alaturi de partenerul de viata, care ii sustine.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.