Gabriela Cristea revine pe micile ecrane. A semnat deja contractul. Ce emisiune va avea?

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane. Bruneta a semnat deja un contract cu Antena Stars pentru un reality show special. Gabriela va aparea alaturi de familia sa si le va arata fanilor cum arata fiecare zi din viata ei.

In cadrul noului reality show va fi prezent si sotul sai, Tavi, dar si cele doua fiice. Telespectatorii vor putea urmari momente inedite din familia acestora si vor putea descoperi cum arata o zi obisnuita in familie, cum isi impart sarcinile, cum se comporta cei doi in cariera si in rolul de parinti, dar si la ce incercari sunt supusi de catre fetitele lor, Bella Victoria Margot si Thea Iris Selena.

Tavi Clonda este foarte bucuros de noul reality show, dar este constient ca va fi un lucru destul de dificil, chiar daca amandoi au o experienta destul de vasta in televiziune. Cei doi considera ca este o provocare.

Tavi Clonda are emotii

„Cine ne stie, cunoaste faptul ca noi suntem bune gazde, deci o sa ii primim pe cei din fata micilor ecrane cu bratele deschise la noi acasa si in vietile noastre! Nu este usor, suntem constienti ca nu va fi usor, chiar daca noi avem experienta in televiziune, acest proiect este cu totul si cu totul nou si diferit.

Vom avea o echipa de filmare cu noi in permanenta, ceea ce nu e putin lucru, dar eu zic ca vom face fata cu bine. Acest proiect este o provocare, nu stiu daca cea mai mare din viata noastra, dar cu siguranta una dintre cele mai mari!’, a declarat Tavi Clonda.

Noul reality show cu Gabriela Cristea si Tavi Clonda va putea fi urmarit in fiecare miercuri si joi, de la ora 21.00, incepand cu data de 20 ianuarie.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.