Doliu in Romania. S-a stins fulgerator o mare legenda a sportului romanesc!

Este doliu in Romania. Tara noastra a pierdut o legenda a sportului. Bogdan Macovei a decedat la varsta de 67 de ani. Acesta a scris istorie pe banca Oltchimului, dar si a nationalei Romaniei.

”L-am venerat si l-am iubit ca antrenor si om. Sunt socata, este un om care va fi pentru totdeauna in mintea si sufletul meu. Nu am mai apucat sa bem o cafea, asa cum ne planuisem, sa mai stam sa depanam amintiri sau sa primesc sfaturi. Nu am stiut niciodata ca ar fi bolnav, el nu se plangea niciodata si nu a spus ca ar avea probleme grave”, a declarat Carmen Amariei, conform news.ro.

Vestea trista a fot data chiar de sotia antrenorului

“Azi dimineata sotul meu mult iubit, Bogdan Macovei, a parasit aceasta lume pentru una mai buna si mai blanda! Va trebui sa invat sa traiesc fara prezenta lui fizica!

Dar el va ramane mereu langa mine! Drum bun in eternitate, iubirea mea!”, a scris Sabina, sotia lui Bogdan Macovei.

„Am vorbit cu el acum o saptamana, dar si cu sotia lui, Sabina. Mi-a spus ca e rau. Pentru mine a fost ca un tata”, a spus tristete Narcisa Lecusanu, fosta componenta a nationalei Romaniei, actualmente membru in board-ul IHF.

„A fost unul dintre cei mai buni tacticieni cu care am lucrat vreodata. Un antrenor care stia sa scoata tot ce era mai bun din tine. E greu sa-ti gasesti cuvintele in astfel de momente. Pentru mine va ramane intotdeauna amintirea celui care a fost Bogdan Macovei in perioada lui cea mai buna”, a spus si Mariana Tarca, antrenoare si una dintre cele mai importante jucatoare din istoria handbalului romanesc.

Bogdan Macovei, legenda handbalului romanesc

Bogdan Macovei a fost unul dintre cei mai mari antrenori din handbalul romanesc. A activat la nivel de club, echipe nationale, Romania si Macedonia, la nivel Federatiei Romane de Handbal si al forului european.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.