Carmen Harra, noi previziuni pentru anul 2021: “Trebuia sa ni se intample ”

Carmen Harra a transmis previziunile pentru 2021. Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute prezicatoare din tara. Femeia a prezis mai multe scandaluri din showbiz, divoturi, dar si catastrofe naturale. Celebra prezicatoare vorbeste despre ceea ce se va intampla in acest an.

“2020 a fost un an karmic. Anii karmici cara energiile unor evenimente trecute si actiuni din trecut si se reflecta in fata noastra ca ceva care noi trebuie sa rezolvam ceva care ne urmareste de o vreme.

Karma este exprimarea emotiilor si memoriilor colective de-a lungul timpurilor. Ceea ce ni s-a intamplat noua trebuia sa ni se intample pentru un an karmic”, a explicat Carmen Harra.

Carmen Harra: Pandemia nu se rezolva, trauma nu dispare

“Nu vom mai calatori asa cum am facut-o pana acum, dar asta va fi valabil multa vreme de acum inainte. Se va reveni la o religie noua care va reuni omenirea”, a spus Carmen Harra.

“Anul 2021 este dominat, daca ne uitam dupa conceptul pitagorian, de energia cifrei 5. Cifra 5 simbolizeaza eliberare. Deci noi avem nevoie sa ne eliberam de toate incarcaturile astea karmice care le-am carat in 2020”, a mai spus Carmen Harra.

Citeste si articolul :   Carmen Harra, previziuni despre starea de sanatate a lui Benone Sinulescu: "Sa ne rugam pentru acest artist"

“Lucrurile se asaza si ne vom simti mai liberi de problemele, si suferintele, si incertitudinea lui 2020. Anul acesta ne aduce intr-o directie mai buna, in ceea ce priveste in special socul pandemiei.

Trauma nu dispare in 2021 si pandemia nu se rezolva total de la inceput pentru ca este un proces care a fost foarte profund, dureros si nu se poate solutiona asa de repede, dar incet-incet 2021 ne aduce sansa de a ne vindeca.

Avem sansa de a intelege ce s-a intamplat cu noi si de a ne reorganiza ca sa putem sa ne indreptam spre eliminarea acestui virus, care nu este unul sezonier. O sa ne dam seama si o sa aflam ca este produs in laborator. O sa aflam cauzele lui.

Anul acesta ne aduce la lumina adevarurile pe care nu le-am stiut anul trecut. Anul acesta ne lamureste provenienta acestui virus si vom stii cum sa-l atacam. Vom gasi solutii, a declarat Carmen Harra pentru emisiunea ShowBlitz de la Antena 3.

Citeste si articolul :   Dana Budeanu, foc si para dupa ce doctorita Flavia Grosan a fost pusa la zid: "Spitalul a devenit imaginea morgii. Doamna nu este un vraci"

Carmen Hara, mesaj pentru romani

“Nu vad Romania atat de afectata cum va este voua frica. Sunteti foarte norocosi. Romania este mai ferita decat ale tari. Fenomenul de relaxare va incepe de la sfarsitul lunii mai. Lucrurile se reechilibreaza in vara, iar virusul se duce in alte parti ale lumii, unde nu a fost pana acum”

Carmen mai spune ca in urmatorii ani, omenirea va fi pusa la incercare si va trebui sa treaca prin unele experiente catastrofale. Carmen Harra a mentionat ca totul se intampla din cauza karmei.

”Pana in anul 2033 omenirea traverseaza un pod in mod simbolic. Si daca nu il traversam cu intelepciune, podul asta simbolic se poate rupe si atunci va fi o experienta catastrofala pentru omenire. Sa speram ca omenirea devine mai inteleapta si reuseste sa inteleaga ca tot ce ni se intampla acuma este, de fapt, o lectie karmica! Karma este consecinta experientelor noastre de-a lungul timpurilor, de-a lungul a sute de ani de existenta si in plus se termina o era in evolutia omenirii si incepe o alta era.

Citeste si articolul :   Un tanar din Italia s-a filmat in timp ce scuipa fructele dintr-un supermarket. Politia a intervenit

Era care vine in viitor din 2033, in viitorul omenirii va fi o lume mai buna, o lume mai frumoasa, mai curata, mai reala, mai justa, eliminand niste structuri gresite si eliminand dominatia asta materiala care ne-a facut sa ne uram intre noi si sa ne batem intre noi, conceptele religioase din care tot asa ne bateam pentru diferiti Dumnezei si aceste sunt cele care sufera mutatii incredibile.”, a mai spus celebra prezicatoare.

Autor