Ce prezice numerologia pentru 2021

Au mai ramas doar cateva zile pana in noul an 2021. Evenimentele din anul trecut cauzate de pandemie au  lasat pe multi fara consecinte, atat morale, cat si fizice. Dar ceea ce arata numerologia este o stiinta in care multi oameni au incredere datorita predictiilor dovedite pentru evenimente viitoare. Iata ce spun numerele despre anul bisect de iesire.

Conform numerologiei, suma numerelor 2020 este 4, iar pentru  a face o comparatie, anul in care a inceput al doilea razboi mondial – 1939, are aceeasi suma (1 + 9 + 3 + 9 = 22 = 2 + 2 = 4).

In cvartet, relatiile cu oamenii se deterioreaza, nu exista socializare si valorile sunt limitate in toate sensurile. Anul acesta nu a fost cu siguranta un an bun pentru noi activitati. Anul acesta, sub semnul numarului 4, vitalitatea noastra a scazut. Fiecare a renuntat la multe lucruri in felul sau. Au fost multe greutati, obstacole si griji.

Dar 2021, conform numerologiei, se va schimba foarte mult. El se afla sub semnul numarului 5, care aduce libertate de actiune, precum si ceva nou si frumos. Acest lucru prezice si o schimbare. Calatoria va fi posibila din nou. Lumea se va trezi si va asista la noi schimbari in viata oamenilor.

Anul viitor 2021 este un an foarte bun pentru a scapa de rutina pe care am simtit-o anul trecut. Dar majoritatea dintre noi depunem mult efort pentru a ne imbunatati starea de spirit. Cu toate acestea, 2021 va aduce libertate personala, asa ca sa incercam sa profitam la maximum de ea. Desi nu vom putea compensa tot ceea ce ne-a fost luat in ultimul an, nu ar trebui sa lasam noi impresii si oportunitati care apar.

Noi aventuri, progrese personale, dar si schimbari –  de toate acestea vom avea partein noul an  2021. Toate aceste noi oportunitati ne vor ajuta sa abandonam vechile obiceiuri din trecut si sa profitam de schimbarile bune pe care ni le va aduce anul viitor.

Publicitate

Publicitate

Autor