La ce sa ne asteptam de la anul Bivolului de metal alb: horoscopul chinezesc pentru 2021

Horoscopul chinezesc 2021. Anul Chinezesc 2021 este anul Anul Bivolului de metal si vine imediat dupa anul sobolanului de metal. Incepe pe 12 februarie 2021 si se termina pe 30 ianuarie 2022.

Bivolul  personifica forta, sarguinta si munca grea. De asemenea, simbolizeaza loialitatea, determinarea, increderea in sine si disciplina. Acestea sunt trasaturile care vor determina in primul rand ceea ce va fi anul acesta pentru dvs. Orice ai planifica pentru viitorul apropiat, aminteste-ti ca oamenii lenesi, vicleni si egoisti vor avea putine sanse de succes.

Sobolan

Cei nascuti sub acest semn vor avea un an cu adevarat grozav. Este ca si cum ai avea un misterios inger pazitor care te va ajuta in oricare dintre eforturile tale

Publicitate

Bou

In ciuda faptului ca Boul patroneaza 2021, va fi o perioada dificila pentru majoritatea celor nascuti sub acest semn. Nu, nu putem spune ca vine o serie de ghinioane pentru dvs., dar nu va asteptati inca la victorii semnificative. 2021 va fi un an de suisuri si coborasuri pentru tine.

Citeste si articolul :   10 plante care atrag iubirea

Tigru

Anul 2021 va fi dificil pentru Tigru,  dar foarte reusit. Puteti conta pe succesul in planurile dvs., dar pentru a-l atinge va trebui sa demonstrati rezistenta considerabila, vointa, perseverenta.

Iepure

Anul acesta are multe surprize pentru tine. Si, desi nu toate se vor dovedi a fi neplacute, cu siguranta vor aduce probleme pe care trebuie sa le evitati.

Dragonul

2021 este un an complet imprevizibil pentru Dragon.  Chiar daca vei ajunge la finalul anului cu un sentiment de succes, pregateste-te pentru ca multe esecuri nefericite te asteapta „pe parcurs”.

Sarpe

Anul acesta va fi un in general bun pentru Sarpe. Vei fi foarte energic si vei reusi sa rezolvi majoritatea problemelor, dar vor fi cateva lucruri din trecut care vor veni ca un bumerang. Pregateste-te sa le tii piept.

Cal

Anul 2021 nu prezinta inca schimbari majore. Simtiti-va liber sa acceptati orice provocare, dar nu va asteptati la un succes deosebit de semnificativ.

Citeste si articolul :   Luna martie aduce fericire si noroc celor 4 zodii: vine o suma neasteptata de bani

Oaia(capra)

Acesta va fi un an greu pentru tine. Fiti foarte vigilenti, fiti pregatiti pentru nevoia de a aborda sarcini foarte dificile. Veti avea nevoie de perseverenta si ingeniozitate maxima.

Maimuta

Va puteti baza pe bunastare, multe zile fericite va asteapta in 2021. Surprize placute va asteapta in fiecare domeniu al vietii voastre. Acesta va fi un an de mari oportunitati pentru voi.

Cocos

Pregateste-te pentru aventura. Majoritatea viselor tale au mari sanse sa se implineasca. In acelasi timp, Cocosul nici macar nu trebuie sa lupte pentru a-si atinge majoritatea obiectivelor. Vei ajunge la succes fara a depune prea mult efort.

Caine

Asteptati-va la multe urcusuri si coborasuri. Va trebui sa va confruntati cu numeroase probleme si, din pacate, nu toate vor fi usor de rezolvat. Uneori, vei fi obligat sa inghiti pastila amara a dezamagirii.

Mistret

Desi nu totul va merge perfect conform planului, vei fi destul de multumit de realizarile tale. Nu iti pierde vigilenta, observa din timp pericolele iminente si astfel vei evita orice esecuri.

Citeste si articolul :   Horoscop 4 mai 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

In cele din urma – trei lucruri pe care toate semnele ar trebui sa le invete in anul 2021. Primul este munca grea si rabdarea in atingerea obiectivelor tale. Al doilea este sa traiesti pentru a nu insela sau exploata pe nimeni. Iar al treilea este sa iubesti.  In cele din urma, iubirea este cel mai important lucru din lume.

Publicitate

Publicitate

Autor