Cum a reactionat Diana Sosoaca dupa ce a aflat ca i se verifica adeverinta la Senat.

Senatoarea AUR, Diana Sosoaca, a venit in Parlament fara sa poarte masca de protectie. Avocat sustine ca are o adeverinta medicala.

Diana Sosoaca spune ca-i va da in judecata pe cei care au facut publice datele sale medicale.

„Cred ca astia nu stiu cu cine se pun. Am fost anuntata ca adeverinta mea medicala si adresa de la comisia de validare catre DSP au fost facute publice, cu toate datele mele confidentiale si cu codurile bolilor mele expuse presei. In acest moment mi s-au incalcat toate drepturile cu privire la confidentialitatea datelor de identitate si cu privire la confidentialitatea starii mele de sanatate.

Si va spun, din acest moment voi face plangeri penale, atat impotriva membrilor Senatului, cat si de la Ministerul Sanatatii, DSP-uri, cat si impotriva celor din presa care si-au permis sa publice, fara acordul meu, datele mele personale. Daca asa vreti sa incepem mandatul, asa vom incepe.

Publicitate

Daca nu intelegeti ca nu aveti dreptul sa va bateti joc de nimeni, atunci o sa invatam. V-am spus ca se pregateste ceva, nu e nicio problema.

Citeste si articolul :   Medic ATI, avertizeaza: "Va fi pus in genunchi. Vom ajunge intr-o situatie si mai grava”

Eu, ca urmare a celor mentionate astazi la Senat, solicit verificarea tuturor mastilor colegilor mei de la Parlament daca sunt conforme.

Am acest drept, in conditiile in care mie mi se contesta o adeverinta medicala. Vreau sa vad care e gradul de protectie al mastilor din Parlament.

Fac si plangere penala impotriva tuturor celor care au facut publice datele mele personale. Ati vrut razboi, aveti razboi. Eu am vrut sa fiu o doamna cu voi. Nu ati vrut, nicio problema, ne intalnim pe taramul penalului”, a spus Sosoaca in timpul unei transmisiuni live.

Publicitate

„In Senat mi s-a cerut adeverinta, am adus-o ca si la Adminisratia Prezidentiala. In schimb, in Senat, doamna Scantei, care prezida sedinta. Cred ca aveam trei metri intre noi, mi s-a cerut adeverinta, a facut copie. Eu nu am medic de medicina muncii. Am profesat o profesie independenta.

In baza actelor medicale s-a facut un dosar si s-a tremis catre medicul meu de familie. Nici Kelemen Hunor nu a facut. Mi-e teama sa nu ma infecteze! Uite ce i-au facut lui Bogdan Stanoevici, e in coma.

Citeste si articolul :   Mii de romani la moaste, in pandemie: "E fiecare pentru el, stiti cum e..."

Vreau sa stiu daca domnului Hunor si domnului Coarna li s-au cerut adeverintele, daca s-a investigat la DSP, la Senat. Medicul meu a respectat toate dispozitiile medicale. Adeverinta aceea nu era scrisa de mana, era bagata in sistem.

Eu nu am vazut campanie de vaccinare conform legii. Nu spune al cui este vaccinul, ce fel de vaccin e, efectele adverse,care pot duce la deces, cine isi asuma raspunderea, pentru ce fel de tulpini este acest vaccin”, a mai sous Sosoaca

Reactia liderilor AUR.

„Nu cred ca este cazul, dar o trimitem pe doamna avocat la un alt medic, daca este cazul. Nu ma pricep la medicina, sa vorbeasca expertii. Daca un doctor a semnat acolo si considera de cuviinta ca nu trebuie sa poarte doamna avocat masca, inseamna ca el este medic.

Sunt multe pareri in randul avocatilor, jurnalistilor si in randul medicilor, sa se exprime cei abilitati, eu doar stiu ca 85% – 93% dintre mastile de pe piata au fost declarate neconforme de Autoritatea pentru Protectia Consumatorului.

Citeste si articolul :   Deputatul PSD Catalin Radulescu, revoltat: "Un politist cu sapte clase sau doua, ma invata pe mine cum sa port o masca”

Ce pot sa fac eu este sa ma asigur ca aceasta masca pe care o am eu este conforma si nu imi ingreuneaza respiratia. Acest virus care chinuie nu doar in Romania, ci si intreaga planeta se raspandeste peste tot si trebuie oprit, nu trebuie ajutat sa se raspandeasca”, a spus George Simion.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.