Sfaturile bunicii Vanga pentru a avea o sanatate excelenta, tinerete si longevitate

Faimoasa baba  Vanga, vorbea adesea despre importanta mentinerii sanatatii cat mai mult posibil.

Prin exemplul si sfaturile sale, clarvazatoarea ne-a spus ce reguli trebuie sa urmam pentru a ne mentine sanatatea, tineretea si starea de spirit excelenta multi ani.

Am selectat special pentru tine cele mai importante sfaturi de la baba  Vanga, astfel incat sa ai o sanatate si o tinerete excelenta.

Cea mai importanta si simpla regula este prevenirea bolilor. Este mai bine sa preveniti boala decat sa o tratati mai tarziu. Sfatul ei simplu pentru toata lumea este sa urmeze o rutina zilnica, un stil de viata si o dieta speciala.

Publicitate

Vanga recomanda concentrarea asupra produselor lactate (lapte, iaurt, branza de vaci), oua si leguminoase. Potrivit ei, produsele naturale sunt cel mai bun si mai sanatos aliment, ceea ce readuce toate procesele din organism la normal.

Bunicii Vanga  ii placea sa manance secara, paine neagra ,deoarece continea mai multi nutrienti decat painea alba.

Citeste si articolul :   10 plante care alunga energia negativa din casa ta

Potrivit spuselor bunicii  Vanga cu ajutorul graului, sau mai degraba cu mugurii lui fierti, ne putem pastra tineretea si frumusetea. Este bine sa mananci grau cel putin o data pe an, a spus ea. Vindeca inima si mentine sangele normal.

Vanga recomanda sa beti ceai  numai din  acele ierburi create de natura, care intaresc sistemul imunitar si ajuta la vindecarea unor  boli. Ea a colectat si a uscat ierburi si fructe pentru ceai.

Ierburile, fructele si legumele care cresc in zona in care traiesc sunt cele mai benefice pentru o persoana, a spus ea.

Clarvazatoarea  spune ca multe medicamente sunt inutile si impiedica fluxul de substante nutritive, asa ca nu ar trebui sa ne incredem prea des in ele.

Somnul este important pentru sanatate, a spus ea. Ea insasi s-a culcat nu mai tarziu de ora 22 si s-a trezit mereu devreme – la 5-6 dimineata. Potrivit acesteia, acest regim este cel mai bun pentru organism si are cel mai bun efect atat asupra starii psihice, cat si a celor fizice ale unei persoane.

Citeste si articolul :   Top 7 flori care pot fi semanate direct in gradina

Munca fizica activa, aerul curat si natura fac o persoana sanatoasa, puternica si vesela. Vanga, care a trait la sat toata viata, nu si-a permis niciodata sa fie lenesa. Chiar daca este oarba, isi face treburile casnice ca toti ceilalti.

Bunatatea, gandurile pure, onestitatea, dorinta de a-i ajuta pe cei care au nevoie si de a-i mangaia  pe cei aflati in suferinta  – toate acestea schimba o persoana si o ajuta sa se vindece atat intern cat si extern.

Si pentru a pastra tineretea si frumusetea, in fiecare zi trebuie sa incepeti cu un zambet!

Publicitate

Publicitate

Autor