Inapoi la scoala! Data la care s-ar putea deschide scolile. Vestea data de un secretar de stat din Ministerul Educatiei

Jean Badea, secretar de stat in Ministerul Educatiei, a anuntat ca scolile s-ar putea deschide din 11 ianuarie 2021, daca evolutia evolutia pandemiei va permite acest lucru.

”Ne dorim ca incepand cu data de 11 ianuarie, sa reluam, pe cat posibil, sau intr-o pondere cat mai mare cursurile fata in fata, insa asa, dupa cum stim, aceasta depinde in mare parte de situatia epidemiologica la nivel national.

Am facut apel in aceasta perioada la parinti, la elevi, la cadre didactice, mai ales in contextul in care se apropie si vacanta, iar tentatia de a ne intalni cu cei dragi este mare, sa fim precauti, tocmai pentru a contribui si noi, ca sistemul de educatie la lupta pe care medicii o duc in sistemul de sanatate si sa putem sa revenim in scoala, in banci, asa cum ne dorim”, a declarat Badea.

Google Clasroom a picat, luni dimineata, dupa ce gigantul Google a avut probleme tehnice.

”Cursurile s-au desfasurat normal, cu precizarea, ca timp de 20 de minute, intr-adevar, serviciile Google s-au oprit. Am contactat reprezentantii Google, ne-au asigurat ca pornesc si intr-adevar, au pornit foarte repede, deci, practic, a fost o intrerupere de 20 de minute, pe care de altfel, am experimentat-o si noi la Ministerul Educatiei, fiind intr-o videoconferinta, organizata chiar de Guvern. a declalraat secretarul de stat de la Educatie

Nu as spune ca au fost chiar afectati. As putea spune ca a fost vorba de o intrerupere de 20 de minute. Lucrurile au revenit la normal in scurt timp, dupa 20 de minute, atunci cand practic, toate serviciile au fost repornite”, a a mai spus Jean Badea intr-o interventie la Antena 3.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.