George Simion, liderul AUR, huiduit la Timisoara: “Gunoiule, mincinosule, manipulatorule!”

George Simion, copresedintele AUR a fost astazi la Timisoara pentru o intalnire cu simpatizantii aliantei pe care o conduce. Simion a mers si pentru a depune candele pe treptele Catedralei Mitropolitane, in memoria eroilor cazuti in timpul Revolutiei din Decembrie 1989. Mai multi timisoreni, printre care si revolutionari, l-au huiduit pe liderul AUR.

Timisorenii au incercat sa opreasca discursul lui George Simion.

“Gunoiule, mincinosule, manipulatorule!”, “Pentru ce am luptat in Revolutia asta? Rusine sa va fie, talharilor!”, ”Nenorocitule”, “Provocator nenorocit”, au strigat unii timisoreni la adresa liderului AUR.

“Nu am altceva de facut decat sa stam alaturi de oamenii onesti. Va multumesc, oameni de buna credinta! (…) Noi suntem AUR, suntem pe drumul drept, ne bazam pe fiecare dintre voi, ramanem asa cum ne cunoastem de 15 ani. Vin la Timisoara an de an pentru a marca Revolutia”, a spus George Simion.

Organizatorii mitingului AUR au indemnat oamenii din Timisoara sa participe in 22 decembrie, la Bucuresti, la comemorarea eroilor Revolutiei de la Popesti Leordeni, locul in care a fost aruncata cenusa martirilor arsi la crematoriul din Capitala in acele zile.

Publicitate

Societatea Timisoara a transmis, miercuri, un protest fata de intentia liderului Aliantei pentru Unirea Romanilor, George Simion, de a participa la manifestarile de comemorare a Revolutiei de la Timisoara. Reprezentantii societatii acuza ca doi ofiteri implicati in reprimarea Revolutiei – Francisc Toba si Nicolae Roman – au ajuns parlamentari AUR, iar fara a se dezice de ei si fara a le cere demisia, Simion nu va putea participa la manifestari.

Simion nu a participat la manifestarile organizate la Timisoara pentru comemorarea Revolutiei.

Publicitate

Publicitate

Autor

Citeste si articolul :   Ion Cristoiu: „Deosebire de la cer la pamant intre George Simion si Diana Sosoaca”

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.